Romantický panský dom v Čiernej Vode postavený v časoch Rakúsko-Uhorsk

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Čierna Voda
95 m²
2500 m²
predaj - Rodinný dom
149.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

778x zobrazená v zozname / 77x zobrazená detailne / 77x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj zaujímavý pôvodný panský dom v obci Čierna Voda. Stojí v centre obce, priečelie domu kryjú veľké orechy. Dom je priebežne udržiavaný, skrýva v sebe veľa pokladov vo forme pôvodných stavebných prvkov aj vybavenia. Pôvodná funkčná pec vytvára v kuchyni nenapodobiteľnú atmosféru. Dom ponúka dve izby situované do tichej ulice, úžasnú vstupnú presklenú verandu, kuchyňu a ďalšiu izbu s oknami do dvora. Samostatná kúpeľňa s vaňou a veľkým oknom, veľké WC. Dom nemá z bočnej strany suseda, pretože pozemok patrí k domu až po historickú kaplnku. Aj preto sú okná z kuchyne, či kúpeľne aj na druhú stranu domu. Vďaka oknám z troch strán a presklenej verande poskytuje dostatok svetla a príjemné výhľady. Dom pokračuje pôvodnou hospodárskou časťou, schodiskami do podkrovia a do pivnice pod časťou domu.
Zastavaná plocha aj s hospodárskymi priestormi je viac ako 180 m2, obytná plocha okolo 95m2. Celkový pozemok patriaci k domu je takmer 2.500 m2. Dom je napojený na všetky IS (elektrika 240/380V, plyn, voda, kanalizácia), okrem toho využíva vlastnú studňu a ostala aj pôvodná žumpa, ktorá čaká na alternatívne využitie.
Vďaka blízkosti rieky je tu množstvo výletných možností, cyklotrasy, prechádzky, termálne kúpaliská aj golfové ihrisko. Iba pár metrov od domu je centrálna časť obce s kostolom, poštou, detské ihrisko, obecný úrad, pošta, škola aj trhovisko.
Mesto Galanta je vzdialené 10km, Trnava 35km, Nitra 50km. Relax si môžete dopriať na kúpalisku Aquarea Čierna Voda 3,5km, termál Horné Saliby 16km, resort Sedin golf 7km.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku2500 m²
Úžitková plocha95 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky