Veľkorysý 3-izbový byt v obľúbenej časti Ružinova

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Haburská
85.81 m²
12
3
3
áno
predaj - 3-izbový byt
315.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3131x zobrazená v zozname / 84x zobrazená detailne / 17x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária RIVERS REAL ESTATE ponúka na predaj príjemne svetlý a dispozične veľkorysý 3-izbový byt s balkónom a oddychovým posedením vo vyhľadávanej časti Ružinova blízko Štrkoveckého jazera.

BYT
Byt disponuje celkovou úžitkovou plochou 87,53 m2, z čoho samotný byt je 81,31 m2 a výmera balkóna je 4,50 m2. Orientácia bytu je juhovýchodná. Môžete si tak vychutnať vstávanie s ranným slnkom a zároveň poobedné posedenie na balkóne. Byt sa nachádza na 3.poschodí z dvanástich. K bytu prislúcha pivnica s rozlohou 1,53 m2. Parkovanie je vonkajšie verejné. Svetlý 3-izbový byt pozostáva z 2 samostatných spální s úložným priestorom, ktoré sú otočené do tichej ulice, ďalej priestrannej obývačky, chodby, jednej kúpeľne s vaňou a jednej samostatnej toalety. Na balkón s posedením je vstup z obývačky.

Kuchyňa je plne vybavená spotrebičmi - elektrický sporák a elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, chladnička, mraznička a mikrovlnná rúra. Byt sa ponúka čiastočne zariadený. Poskytuje tak priestor aj pre umiestnenie nábytku a príslušenstva podľa vlastných predstáv a potrieb nového majiteľa.

LOKALITA


Byt sa nachádza v mimoriadne obľúbenej a vyhľadávanej časti Ružinova blízko Štrkoveckého jazera. Táto lokalita je ideálna pre rodiny s deťmi, ale aj mladých ľudí a všetkých, ktorí hľadajú bývanie s kompletnou občianskou vybavenosťou v pešej dostupnosti a zároveň rýchlym a jednoduchým napojením do centra mesta. V okolí sa nachádzajú viaceré základné školy, materská škôlka, potraviny, detské ihriská, reštaurácie aj kaviarne. Nadšencov športu poteší blízkosť areálu Štrkoveckého jazera dostupná do pár minút ako aj športové a fitness centrum s futbalovým ihriskom kúsok od bytového domu. Okolie ponúka aj dostatok zelene a možnosti prechádzok. Bezprostredná blízkosť zástaviek MHD zabezpečuje pohodlné a rýchle spojenie s centrom mesta ako aj ostatnými mestskými časťami. Plne vybudovaná infraštruktúra a vysoká občianska vybavenosť je zárukou spokojného a kvalitného bývania.

Follow the Rivers find your home...

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha87.34 m²
Úžitková plocha85.81 m²
Poschodie3
Počet poschodí12
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Kúpeľňaáno
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Orientáciajuhovýchodná

Vaše hodnotenie ponuky