Veľký 1, 5 izbový byt, 2x WC, BA Staré Mesto, Blumentálska

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Blumentálska
63 m²
5
5
2
čiastočne prerobený
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt
650,- €/mes. Energie:
60 € / mes
+60,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

0x zobrazená v zozname / 107x zobrazená detailne / 107x zobrazená detailne tento mesiac

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NEHNUTEĽNOSTI NÁJDETE NA: https://info.axisreal.sk/TX

POPIS BYTU:


Realitná kancelária AXIS REAL ponúka s dostupnosťou ihneď na prenájom čiastočne rekonštruovaný 1,5 izbový byt, v časti Bratislava I, Staré Mesto, Blumentálska ulica. Výmera bytu je 63 m2. Nachádza sa na najvyššom 5. poschodí, v tehlovom pavlačovom dome s VÝŤAHOM.
Celý byt má 4 izby, ale 2 sú dlhodobo uzamknuté a použité ako sklad majiteľov, do ktorého ale nechodia a nerušia nájomcu. K dispozícii je veľká obývacia izba, menšia spálňa, kuchyňa, priestranná hala, kúpeľňa s vaňou a moderným elektronickým WC, plus ďalšia samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom a druhé samostatné WC.
Byt je možné prenajať aj ako čiastočne zariadený a doniesť si VLASTNÝ NÁBYTOK. Tiež je možné usporiadať si aktuálny nábytok podľa svojich predstáv.
Vhodné pre jednotlivca alebo pár, bez zvierat a detí. V prípade potreby PARKOVANIA majiteľ súhlasí s prihlásením trvalého pobytu.

Výhody:


❶ Výborná lokalita v širšom centre Bratislavy
❷ 2 x kúpeľňa a 2 x WC

❸ Veľký priestor s možnosťami upraviť podľa seba


❹ Možnosť TRVALÉHO POBYTU za účelom parkovania

STAV BYTU:


Byt bol čiastočne zrekonštruovaný, podlahy v izbách sú drevené parkety. Je zariadený ako na fotografiách, zo spotrebičov sú k dispozícii práčka, umývačka riadu, elektrická rúra, chladnička s mrazničkou, SMART TV, kávovar, mikrovlnná rúra. Kúrenie a ohrev vody zabezpečuje vlastný elektrický kotol. V cene je vysokorýchlostný INTERNET a káblová TV.

PLATBY:


Cena prenájmu vrátane internetu a televízie je 650EUR + 60EUR za jednu osobu. Pre dve osoby dohodou. Pri podpise zmluvy sa platí nájomné a vratná kaucia (kaucia bude vrátená pri ukončení nájmu). Provízia realitnej kancelárie je 650EUR.

LOKALITA:


Výborná lokalita v susedstve Trnavského mýta a pár minút od lekárskej fakulty pri medickej záhrade. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, do 5 minút Tesco Express, obľúbená kaviareň Trieste, cukráreň...

/ PRENÁJOM / 1,5-IZBOVÝ BYT / 2 x WC / 2 x KÚPEĽŇA / BRATISLAVA I. / STARÉ MESTO / BLUMENTÁLSKA ULICA / ZARIADENÝ / VÝŤAH /

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha63 m²
Úžitková plocha63 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusprenajaté
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetwifi
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Výťaháno
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektnie
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky