Veľký 4i BYT na Vlčinciach v Žiline

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Žilina
Ulica.: Gerlachovská
89.5 m²
5
5
4
pôvodný
áno
áno
predaj - 4-izbový byt
155.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1631x zobrazená v zozname / 185x zobrazená detailne / 185x zobrazená detailne tento mesiac

StorkReal Vám ponúka na predaj veľký 4i BYT s rozlohou 89,50m². Nachádza sa na 5. poschodí zateplenej bytovky na sídlisku Vlčince v meste Žilina.

INFO- dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, štyroch obytných miestností, kuchyne so špajzou, kúpeľne, toalety, komory a loggie. K bytu prislúcha aj pivnica v suteréne bytového domu. V byte sú vymenené plastové okná, inak je v pôvodnom stave, čo dáva novému majiteľovi priestor na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Jedná sa o stredový byt. Tri izby sú orientované na juhovýchodnú stranu, štvrtá izba s kuchyňou na severozápad.

BYTOVÝ DOM- je panelový, 5-poschodový. Prešiel rozsiahlou rekonštrukciou- zateplenie, strecha, výmena rozvodov, výťah, plastové okná a podobne. Vypracovaný energetický štítok - skupina B. K dispozícii je spoločný priestor na úschovu bicyklov / kočíkov. Je v správe BYTTERM.

LOKALITA- kompletná občianska vybavenosť. V pešej dostupnosti sú materské školy, základná škola, potraviny Coop Jednota, Tesco expres, MHD zastávka, rôzne obchody a podobne. Hneď za bytovým domom je veľké detské ihrisko.

VÝHODY


- bytový do po rekonštrukcii
- pôvodný stav
- skvelá lokalita


! Aby ste si vedeli predstaviť, ako môže byt vyzerať po rekonštrukcii, pripravili sme pre Vás vizualizáciu :)

Cena za nehnuteľnosť je konečná a zahŕňa províziu RK, právny servis, poradenstvo v oblasti kúpi/predaja nehnuteľností, základný správny poplatok na katastri, prepis energií a hypotekárny servis.

Pre viac info či záujem o obhliadku nás kontaktujte :)

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha89.5 m²
Poschodie5
Počet poschodí5
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Plynáno
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Energetický certifikátB
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky