Veľký 50, 53 m2 s balkónom - voľný od 1.11 - Západný slnečný výhľad

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.:
Ulica.: Vyšehradská
50.53 m²
6
1
po rekonštrukcii
áno
prenájom - 1-izbový byt - Novostavba
451,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4245x zobrazená v zozname / 154x zobrazená detailne / 35x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka tento PRIESTRANNÝ 1 izb. BYT s 5 m2 balkónom, orientovaným na západ na 6. poschodí = SLNEČNÝ BYT. Poteší Vás aj výhľad na Rakúsko.

Celková úžitková výmera bytu je 50,53 m2:


- z toho 5,00 m2 je balkón po širke bytu.

Byt je ihneď voľný.



K nehnuteľnosti máme aj dodatočné fotografie a VIRTUÁLNU OBHLIADKU. Pošlite mi mail na martisek(zavinac)rewin(bodka)sk a ja Vám dodatočné informácie obratom zašlem.

Novostavba z roku 2008, strategická poloha. Nachádzame sa na v blízkosti Panónskej cesty, ktorá tvorí obchvat Petržalky a vy sa vďaka tomúto napojeniu dostanete veľmi pohodlne a rýchlo do centra alebo na diaľničný obchvat Bratislavy, prípadne do Rakúska. Nehnuteľnosť poteší nájomcu, ktorý má rád priestor. Veľa úložného priestoru na chodbe, samostatná toaleta, priestranná kúpeľňa a veľký balkón. V bytovom dome sa nachádza moderný tichý výťah. Byt je zrekonštruovaný.Na prízemí objektu nájdete obchodné prevádzky, ktoré zlepšujú celkovú občiansku vybavenosť.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Cena: 451,-EUR + energie 149,-EUR (vrátane internetu)


Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju. Zistite viac informácií u makléra.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha50.53 m²
Úžitková plocha50.53 m²
Poschodie6
Počet izieb1
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Lódžiaáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Orientáciazápadná
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky