Výhradne: 7-izb. Dom, 563 m2, bazén, Jacovce, okr. Topoľčany

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Jacovce
141 m²
563 m²
2
7
úplne prerobený
predaj - Rodinný dom
198.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1570x zobrazená v zozname / 83x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

REGAL Reality ponúka výhradne na predaj dvojpodlažný zrekonštruovaný 7-izbový rodinný dom v obci Jacovce, okr. Topoľčany. Dom je vhodný aj na podnikanie, keďže jedna miestnosť na prízemí ma vlastný uzamykateľný vchod na ulicu. Dom sa predáva spolu s nábytkom a zariadením.
Rodinný dom má zastavanú plochu 141 m2 a je postavený na pozemku o rozlohe 563 m2. Dom postupne od r. 2013 do r. 2018 prešiel kompletnou rekonštrukciou: okná, elektrika (kábel - meď, skriňa, rozvody), stierky podlahy, dlažby obklady, zateplené stropy, kúrenie + niklové trúbky. Dom je kompletné zateplený - 12 cm polystyrén, zateplená je aj strecha: ½ škridla a ½ zateplený izolačný plech.

Dispozícia: Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, obývačka + kuchyňa + jedáleň so vstupom na vonkajšiu terasu, spálňa, kúpeľňa s wc, miestnosť na podnikanie/pracovňa. Na prvom poschodí sú 4 izby, veľká kúpeľňa a technická miestnosť/práčovňa. Tri izby majú vlastný balkón. Na pozemku sa nachádza bazén, terasa s krbom a sklad náradia.

Kúrenie a ohrev teplej vody je zabezpečené plynovým kotlom. Mesačné náklady: elektrika 42 eur, plyn 100 eur a voda 15 eur. Inžinierske siete: obecný vodovod, elektrika, plyn, kanalizácia. Ak hľadáte rodinný dom vhodný aj na podnikanie v obci Jacovce, rád si s Vami dohodnem stretnutie. Bližšie informácie a obhliadka : Ing. Andrej Jarošinec, tel.: , email:
S financovaním kúpy cez hypotekárny úver vám pomôžeme priamo v našej realitnej kancelárií.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku563 m²
Zastavaná plocha141 m²
Počet poschodí2
Počet izieb7
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 3
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Bazénexteriérový
Krbáno

Vaše hodnotenie ponuky