Zaujímavý 4 izbový byt v spodnej časti Klokočiny - 85m2. NEPRIECHODNÉ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
Ulica.: Alexyho
85 m²
4
po rekonštrukcii
áno
predaj - 4-izbový byt
153.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2325x zobrazená v zozname / 97x zobrazená detailne / 97x zobrazená detailne tento mesiac

RK DOBRÉ REALITY v zastúpení vlastníkov ponúka na predaj rekonštruovaný 4-izbový byt vo vynikajúcej časti sídliska – Klokočina, na Alexyho ulici. Byt v r.2007 prešiel kompletnou rekonštrukciou. Menené boli všetky plastové okná so žalúziami, vymenené podlahy, upravené steny stierkami, vymenená kuchynská linka so spotrebičmi. V časti kuchyne a kúpeľne boli menené rozvody elektriky a vody. Výmera bytu, vrátane pivnice je 85,7 m2. Výborné dispozičné riešenie - predsieň, samostatné WC, samostatné 4 obytné miestnosti + na mieru robený šatník, kuchyňa s novou kuchynskou linkou, so zabudovanými spotrebičmi, špajza, kúpeľňa s rohovou vaňou. Bytový dom bol kompletne zateplený vrátane strechy, vchod do bytového domu ako aj spoločné priestory prešli rekonštrukciou a úpravami. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí.
Ponúkaný byt sa nachádza v lokalite s vynikajúcou občianskou vybavenosťou (obchody, supermarkety, pošta, školy, materské školy, zdravotné strediská, s rýchlou dostupnosťou do centra mesta a na diaľničný obchvat Nitra – JUH, Nitra – Západ, MHD v dostupnosti 5 min.
Polohou je vhodný pre aktívnych ľudí i mladé rodiny s deťmi.

Zaujímavý ako investícia!


Cena 153 000€ vrátane provízie RK.
V prípade doplňujúcich otázok, resp. objednania si termínu obhliadky, ma môžete kontaktovať na tel.č. .
Radi Vás presvedčíme o našom pozitívnom hodnotení na osobnej obhliadke.



Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha85 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené ziné
Káblová televíziaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky