Znížená cena! Dvojgeneračný RD v obci Ludanice, tichá ulica

Štát.: Slovensko
Mesto.: Topoľčany
Lokalita.: Ludanice
320 m²
1207 m²
3
5
áno - 1 auto
čiastočne prerobený
áno
230V
predaj - Rodinný dom
199.000,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

2092x zobrazená v zozname / 83x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám poschodový, dvojgeneračný rodinný dom so samostatnými vchodmi, tichá ulica, mimo hlavnej cesty v obci Ludanice, okres Topoľčany.
Dom je postavený na rovinatom slnečnom pozemku o výmere 1207m². Veľkorysá obytná plocha je 320m². Na pozemku sa nachádza samostatne stojaca garáž s montážnou jamou, zimnou pivnicou a ďalšou miestnosťou. Pre majiteľov psov prenechá majiteľ kvalitné, veľké voliéry, umiestnené na dvore. Veľká záhrada s ovocnými stromami, ohniskom a jazierkom s rybkami ponúka rôzne možnosti na relax. Súkromie zabezpečuje murovaný plot zo všetkých strán.
Rodinný dom je celý podpivničený. V pivnici je nový plynový kotol a kotol na pevné palivo, samostatné WC a kúpeľňa. Pivnica je v súčasnosti využívaná na chov akvarijných rybičiek, ktoré majiteľ rád prenechá novým majiteľom. Prízemie má dve obytné miestnosti, balkón, kuchyňu, kúpeľňu a WC. Na poschodí sú tri obytné miestnosti s dvomi balkónmi, kuchyňa, kúpeľňa a WC.
RD prešiel čiastočnou rekonštrukciou, má vymenené plastové okná, strecha bola rekonštruovaná pred 5timi rokmi. Dom je napojený na obecný vodovod, elektrinu, plyn, odpad- septik. Kúrenie ústredné radiátormi. V izbách sú drevené parkety, schodisko je drevené.
Obec má kompletnú občiansku vybavenosť : kultúrny dom, ihrisko, pošta, knižnica, potraviny, drogéria, kostol, vlaková zastávka, MŠ, ZŠ, ambulancie - všeobecný, detský lekár, zubná ambulancia, lekáreň.
Cena nehnuteľnosti je 199 000€ v prípade seriózneho záujmu dohoda na cene možná. Pre viac informácii ma neváhajte kontaktovať na tel. č. .
Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 12 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1207 m²
Zastavaná plocha160 m²
Úžitková plocha320 m²
Počet poschodí3
Počet izieb5
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
El. napätie230V
Plynáno
Kanalizáciaseptik
Internetiné
Kúpeľňaáno
Vykurovaniespoločné
Balkónáno - 3
Pivnicaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievonkajšie
Postavené ztehla
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky