ZNIŽENA CENA ! Na predaj 4-izbová novostavba v Tepličke nad Váhom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Teplička nad Váhom
Ulica.: Pri Kríži
120 m²
348 m²
2
4
áno
úplne prerobený
verejný vodovod
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
320.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

37507x zobrazená v zozname / 1229x zobrazená detailne / 185x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj je ponúkaný zariadený 4 izbový rodinný dom v obci Teplička nad Váhom, ktorý stojí na slnečnom pozemku s rozlohou 436 m2. Tento dvojpodlažný dom bol postavený v roku 2018 a ponúka podlahovú plochu 120 m2 plus garáž . Na prízemí nájdete vstupnú chodbu, kúpeľňu so sprchovacím kútom a WC, obývaciu miestnosť a kuchyňu s jedálňou, z ktorej sa vstupuje na vonkajšiu terasu. Na poschodí sú umiestnené dve detské izby, spálňa s balkónom ďalšia kúpeľňa s vaňou a WC . Dom je vybavený plynovým kotlom a podlahovým kúrením s termostatom a je napojený na všetky inžinierske siete vrátane optického internetu. Pozemok je oplotený a zabezpečený kamerovým vrátnikom. Mesačné náklady na bývanie sú veľmi nízke , len 110 eur vrátane ohrevu vody. Bezpečnosť domu zvyšujú bezpečnostné vchodové dvere. Táto ponuka predstavuje atraktívnu príležitosť pre tých, ktorí hľadajú nové moderné bývanie v pokojnej lokalite s dobrou dostupnosťou občianskej vybavenosti. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť a kontaktujte nás ešte dnes!
Ak máte záujem o tento dom, radi vám pomôžeme s financovaním a vybavením úveru. Máme skúsenosti s rôznymi bankami a vieme vám poradiť, ako získať najvýhodnejšiu ponuku. Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť dom naživo, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku348 m²
Celková rozloha436 m²
Úžitková plocha120 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statuszľava
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky