Zrekonštruovaný 2.izb.byt s loggiou-67 m2 v centre mesta, zariadený

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Malacky
67 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
139.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

486x zobrazená v zozname / 51x zobrazená detailne / 51x zobrazená detailne tento mesiac

TU reality Malacky Diana Novotná ponúka:


- Na predaj veľmi príjemný, zrekonštruovaný zariadený 2.byt s loggiou, v Malackách, na ulici Bernolákova. v príjemnej tichej lokalite.
- Nehnuteľnosť sa nachádza v komplet zrenovovanom bytovom dome a spočívala v kompletnej výmene stúpačiek vody, kanalizácie, plynu, v novej fasáde, zateplení, vo výmene strechy, odkvap.rýn,
- V rámci rekonštrukcie byt.domu boli komplet zrekonštruované aj loggie...
- Samotná nehnuteľnosť sa nachádza na 2.p/4, jeho celková rozloha je: 67m2, z čoho 63 m2 tvorí byt a vlastná loggia o výmere 4 m2.
- Kompletná rekonštrukcia bytu prebehla v roku 2012 - nové vysokokvalitné bezpečnostné vchodové dvere zn.Sherlock, nová podlaha ( dlažba, v izbách plávajúca podlaha), nová kuch.linka ( plynová varná doska, el.rúra, digestor), nové plast.okná, samostatná toaleta, nová kúpeľňa s vaňou, umývadlom, zrekonštruovaná toaleta s umývadielkom, vymenená skrinka na ističe - nová elektrika na chodbe, v kúpeľni a v kuchyni, nové radiátory s meračmi a nové interiér.dvere,
- Byt je okamžite obývateľný, bez ďalších investícií. - K dispozícii sú aj optické káble ( Orange, Swan a Magio)
- Byt sa predáva komplet zariadený ( tak ako je to aj na fotografiách): v obývačke ostáva celá obývacia stena vrátane TV, konferenčný stolík, sedacia súprava, vstavaná skriňa v spálni, na chodbe botník a vstavaná skriňa, kuch.linka so spotrebičmi.......
- Mesačné náklady: správcovská spoločnosť: 150 eur/mesačne, elektrina 20 eur/mesačne a plyn 5 eur / mesačne pre 2 osoby !
- K bytu prislúcha aj krásne veĺká pivnica o rozlohe 7 m2-podlaha: dlažba
- Pri rýchlom jednaní cena dohodu !!!!
- V blízkosti sa nachádza všetka potrebná občianska vybavenosť. - Materská škôlka po rekonštrukcii, základná škola, krásne detské ihriská, lekáreň, zdravotné stredisko, potraviny, pizzeria, reštaurácie, banky... priame autobusové a vlakové spojenie do Bratislavy.
- V roku 2016 prebehla aj kompletná revitalizácia tohto sídliska.
- V cene sú zahrnuté už aj všetky právne poplatky.
- Ochotne Vám BEZPLATNE poradíme a pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti prostredníctvom našich certifikovaných finančných poradcov.
- V prípade záujmu kontaktujte prosím: DIANA NOVOTNÁ - ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku67 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky