ZREKONŠTRUOVANÝ 3 IZBOVÝ BYT PRIEVIDZA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Prievidza
Lokalita.: Prievidza
Ulica.: Urbárska
72 m²
3
po rekonštrukcii
predaj - 3-izbový byt
117.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

192x zobrazená v zozname / 49x zobrazená detailne / 49x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt Prievidza, Urbárska. Plocha: úžitková 72m2.Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Cena 117 000€

Byt sa nachádza v časti Necpaly na Urbárskej ulici, ktorá ponúka svojou polohou kompletnú občiansku vybavenosť /obchody, potraviny, lekáreň, MHD, škola, škôlka, pošta, v dostupnej blízkosti nákupné centrá. Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.

BYTOVÝ DOM:



Ide o panelový bytový dom. Prešiel revitalizáciou, ktorá zahŕňala zateplenie domu, výmenu vstupných dverí, okien na schodišti, nový elektrický vrátnik. Bytový dom je orientovaný do severnej a južnej svetovej strany.

BYT:

Nachádza sa na 2 poschodí, 7. poschodového bytového domu s výťahom. Prešiel celkovou rekonštrukciou a to kúpeľne, WC. Okná v byte plastové. V obytných miestnostiach sú položené laminátové podlahy, v kúpeľni, WC keramická dlažba. Byt má vymurované jadro a vymenené rozvodoy elektriny a vody.. K bytu patrí pivnica v spoločných priestoroch bytového domu a samostatná komora na prízemí.

Nehnuteľnosť má priestrannú dispozíciu, a je pripravená pre nových obyvateľov.

DISPOZÍCIA: vstupná hala, oddelené WC, kúpeľňa, obývacia izba, kuchyňa a dve ďalšie izby

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha72 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky