2i byt 57m2 + 12m2 pivnica + balkón, 28. októbra - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: 28. októbra
69 m²
2
2
2
nie
úplne prerobený
áno
nie
predaj - 2-izbový byt
139.900,- € možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

1938x zobrazená v zozname / 113x zobrazená detailne / 113x zobrazená detailne tento mesiac

RADO Reality Vám ponúka na predaj krásny, veľký 2-izbový byt s podlahovou plochou 57m2 na ulici 28. októbra v Trenčíne. Byt je situovaný na 2. poschodí z 2 v tehlovej bytovke. Bytový dom je zateplený, má novú strechu, vchodové dvere s elektronickým vrátnikom a schránky. K bytu prislúcha aj pivnica s rozlohou 12m2 a balkón s rozlohou približne 2m2. Nad bytom sa nachádza sedlová strecha, ktorá zabezpečuje príjemnú klímu v byte aj počas horúcich letných dní.

Dispozične byt pozostáva z priestrannej vstupnej chodby, z ktorej sa vchádza do kuchyne, obývačky s balkónom, samostatnej spálne a kúpeľne s WC. Veľkou výhodou tohto bytu je vlastné kúrenie pomocou plynového kotla umiestneného v chodbe. Vďaka tomu si budete môcť v zakúriť podľa vlastných potrieb. Byt je ľahko vetrateľný a aj príjemne svetlý, nakoľko spálňa a obývačka sú orientované na severovýchod, kuchyňa na severozápad a kúpelňa s chodbou majú okná otočené na juhozápad.

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala výmenu plastových okien, vstupných dverí, nové interiérové dvere a zárubne, výmenu elektrických rozvodov, rozvodov vody aj odpadu, nové podlahy a mnoho iného. Bytové jadro je murované a v prípade potreby je WC možné jednoducho oddeliť, aby bolo samostatné.
V byte zostáva kuchynská linka, vstavané spotrebiče a vstavané skrine v spálni aj na chodbe. Ostatné zariadenie je na dohode s majiteľmi.

V blízkom okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Nachádza sa tu niekoľko škôlok, základných škôl, stredná škola, viaceré detské ihriská, nemocnica, potraviny Koruna, Kaufland, LIDL, a množstvo rôznych inštitúcií a obchodov. Len zopár metrov od domu sa nachádza nové detské ihrisko. Vynikajúca je tiež napojiteľnosť na diaľnicu D1. Parkovanie v okolí domu je bezproblémové, spoplatnené mestskou parkovacou politikou.

Bytový dom spĺňa energetický certifikát kategórie B.

3D prehliadka: https://my.matterport.com/show/?m=WF9FZW4A6mi

Cena bytu je 139.900,-€




Patrik Pavlík, RSc.


RADO Reality Group
Tel:
E-mail:


Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa. V cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha69 m²
Úžitková plocha69 m²
Poschodie2
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno - 1
Pivnicaáno
Garážnie
Výťahnie
Parkovanieverejné
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizácianie
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky