3-izb. byt s lodžiou vo Vrakuni, 5.p./7

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Vrakuňa
Lokalita.: Bratislava - Vrakuňa
70 m²
7
5
3
áno
predaj - 3-izbový byt
170.000,- € + sprostredkovateľská provízia 3.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

6937x zobrazená v zozname / 264x zobrazená detailne / 264x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj 3-izb. byt na Slatinske.j ulici vo Vrakuni.

Výmera 70 m2, zasklená lodžia 3,97 m2, nachádza sa na 5.p/7. poschodí s výťahom. K bytu patrí pivničná kobka

Dispozícia: Vstup do bytu spríjemní priestranná predsieň, v ktorej sa nachádza vstavaná skriňa s dostatočne veľkým, úložným priestorom. Je riešená úložnými policami a priestorom pre zavesenie napr. kabátov. Nechýba aj priestor na obuv. Kuchyňa je vybavená vstavanou kuchynskou linkou spolu so spotrebičmi ako napr. sklokeramická indukčná doska, digestor, el. rúra, umývačka riadov. Vstup do kuchyne je z chodby, ako aj z obývačky. Priestranná obývačka s výstupom na pekne veľkú, uzavretú, presklenú loggiu, zaručuje dostatočné pohodlie a pokoj do vnútrobloku. 2x Spacie izby sú orientované na juhovýchod sú taktiež dostatočne veľké a nepriechodné. Z týchto izieb si môžete vychutnávať krásne východy slnka, zeleň a prírodnú scenériu. Do jednej zo spálni sa vchádza z obývacej miestnosti a do druhej z chodby. Zaručene sa v nich budete cítiť pohodlne a budete mať svoje súkromie. No a nesmie chýbať kúpeľňa s vaňou a samostatné WC. V predsieni , v kuchyni , v kúpeľní, WC je dlažba. V izbách a obývačke sú parkety. Byt sa predáva so zabudovaným zariadením.

Bytový dom je zateplený dokonca aj z vnútra bytového domu. (Pilotný projekt z 90. rokov, kde sa zateplovali aj vnútorné steny od výťahov k bytom). Bytový dom má novú fasádu, balkóny na medzi poschodí, brána na čip. Bezproblémové parkovanie pred domom. Výborné napojenie na spoje, pred vchodom domu sa nachádza 50m zástavka MHD, novovybudovaná vlaková zastávka Bratislava Vrakuňa je vzialená cca 5 min. pešo, odkiaľ sa dá do centra mesta na hl. vlakovú stanicu dostať za 15 min. Vybudované diaľničné obchvaty sú tiež veľkou výhodou. Všetky pozitíva mestského bývania, ako sú široké možnosti kultúrneho, spoločenského vyžitia, nakupovania, športovania a zábavy máte stále na dosah. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, expres Tesco 50m, obďaleč aj iné siete supermarketov, pošta, Malý Dunaj a hrádza, Vrakunský lesík.

Pri rýchlom jednaní dohoda ceny možná.




K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 3.000,-€ v rámci ktorej Vám zabezpečíme:
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- bežný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email:
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodie5
Počet poschodí7
Počet izieb3
Statusaktívne
Lódžiaáno
Výťaháno
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky