3D prehliadka, prenájom 2-izb. bytu s gar. státím, Jégeho Alej, Jégeho

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Ružinov
Lokalita.: Bratislava - Ružinov
Ulica.: Jégeho
53.29 m²
14
8
2
áno - 1 auto
po rekonštrukcii
nie
áno
prenájom - 2-izbový byt
800,- € Energie:
200 € / mes
+200,00€ energie, vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

1176x zobrazená v zozname / 30x zobrazená detailne / 30x zobrazená detailne tento mesiac

PROSÍM POZRITE SI 3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU.

Realitná kancelária Grahams Vám v exkluzívnom zastúpení klienta ponúka na prenájom 2-izbový byt s lódžiou v rezidenčnom projekte Jégeho alej, na Jégeho ulici, v mestskej časti Bratislava – Ružinov. Celková plocha bytu predstavuje 58,71 m2, z toho úžitková plocha bytu 53,29 m2 a plocha lódžie 5,42 m2. Byt sa nachádza na 8. poschodí v 14-poschodovom zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi. Byt prešiel rozsiahlou rekonštrukciou a vy budete prvý nájomca. V prípade záujmu je možné byt zaradiť do vášho programu Airbnb.

Dispozícia bytu – vstupná hala, z ktorej sa vchádza do kúpeľne s toaletou, špajze, kuchyne prepojenej s obývacou izbou a spálne. Z obývacej izby je vstup na priestrannú lódžiu. V spálni sa nachádza vstavaný šatník, ktorý ponúka dostatok úložného priestoru. V spálni je nová posteľ s úplne novými nepoužitými matracmi. V obývacej izbe aj spálni je klimatizácia. Byt má východnú orientáciu. Podlahy obytných miestností sú laminátové, kúpeľňa s toaletou a lódžiou majú keramickú dlažbu. Vchodové dvere sú bezpečnostné – protipožiarne; dvere na lódžiu a okná sú plastové doplnené interiérovými žalúziami. Byt disponuje pripojením na optický internet a je zariadený úplne novým komfortným nábytkom.

Bytový dom bol odovzdaný do užívania v roku 2010. Na prízemí ponúka priestranné spoločné priestory, kde sú umiestnené aj poštové schránky. Vstup do budovy je na čip.

Občianska vybavenosť – v blízkosti kompletná občianska vybavenosť, kaviarne, reštaurácie, Trhovisko Miletičova, OC Centrál v pešej dostupnosti, v blízkosti zástavka MHD, hokejový štadión, futbalový štadión, kúpaliská Tehelné pole a Delfín. Pred bytovou budovou je veľké parkovisko, kde rezidenti parkujú zadarmo v rámci parkovacej politiky PAAS.

Cena prenájmu bytu: 800,-EUR/mes. vrátane prenájmu vnútorného parkovacieho státia, ktoré je na prízemí bytového domu. Cena energií: 200,-EUR/mes. vrátane internetového pripojenia. V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Nájomca províziu neplatí. Zábezpeka 2 x mesačná platba.

Pri vyhotovení fotodokumentácie boli použité niektoré dekoračné prvky, ktoré nie sú súčasťou prenájmu.

Zodpovedný maklér: Marián Tomko, mobil: , mail:


Upozornenie: Popis nehnuteľnosti - text a fotodokumentácia sú majetkom a autorským dielom spoločnosti Grahams © Copyright Grahams

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha58.71 m²
Úžitková plocha53.29 m²
Poschodie8
Počet poschodí14
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno - separovaný
Plynnie
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Lódžiaáno
Pivnicanie
Garážáno - 1 auto
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkanie
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Orientáciavýchodná

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky