4-izb. byt, Budatínska ul., Petržalka, 2 x lodžia, 8 p./8

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
Ulica.: Budatínska
83 m²
8
8
4
áno
predaj - 4-izbový byt
245.000,- € + sprostredkovateľská provízia 4.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

2779x zobrazená v zozname / 111x zobrazená detailne / 111x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na predaj priestranný 4 izbový byt na ul. Budatínska, Petržalka.

Úžitková plocha bytu je 83 m2 + 2 x lodžia (3,7 a 3,7 m2) + latková pivnica. Byt sa nachádza na 8. poschodí/8 v zateplenom bytovom dome s výťahom.

Byt pozostáva z priestrannej vstupnej haly, obývacej izby, 3 neprechodných izieb, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a 2 x lodžia.

Byt prešiel postupnou kompletnou rekonštrukciou ukončenou v roku 2019 - vymenené elektrické rozvody, radiátory, dorobené nové zásuvky, nové rozvody internetu, nová kuchyňa, podlahy, klimatizácia (robená 2022).

Orientácia bytu je na dve svetové strany (východ, západ).

Bytový dom je 8 podlažný, zateplený, bezpečnostná brána na čip, zrekonštruované spoločné priestory, nová strecha, vlastná kotolňa, parkovanie pred panelákom.

Budatínska ulica sa nachádza vo veľmi obľúbenej lokalite mestskej časti Petržalka, ktorá ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, vynikajúcu dostupnosť do centra, či už mestskou dopravou (autobusová zastávka 1 minúta pešo), alebo cyklotrasami. Výhodné je aj napojenie na mestský obchvat vo všetkých smeroch a budovanie električkovej trate bude dokončené v roku 2025.
V okolí je veľké množstvo zelene, parky, škôlky, školy, ihriská, jazero Draždiak na prechádzky, či letné kúpanie, nákupná galéria TESCO a v prípade núdze malé potraviny pred domom. V blízkosti sa nachádza aj poliklinika na Strečnianskej (pešo do 10 minút) a nemocnica na Antolskej.

K cene bude pripočítaná sprostredkovateľská provízia 4.000,-€ v rámci ktorej Vám zabezpečíme:
- kompletné preverenie právneho stavu a tiarch danej nehnuteľnosti
- kópiu LV prípadne katastrálnej mapy s kolkom na právne účely
- notárske poplatky za overenie podpisov na zmluvách
- bežný správny poplatok za vklad vlastníckeho práva do katastra
- kompletný právny servis zabezpečený interným právnikom /vypracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpnej zmluvy, návrhu na vklad, plnomocenstiev, dodatkov, preberacieho protokolu....

Informácie o ponúkanej nehnuteľnosti a obhliadky si môžete dohodnúť na telefónnom čísle: , , , prípadne email:
Pri kontaktovaní emailom, Vás prosíme uvádzať na Vás i telefonický kontakt.

V prípade záujmu Vám zabezpečíme BEZPLATNÝ kompletný hypotekárny servis. K dispozícii Vám bude náš hypotekárny špecialista, ktorý Vám dojedná najvýhodnejšie podmienky.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha90.4 m²
Úžitková plocha83 m²
Poschodie8
Počet poschodí8
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Lódžiaáno - 2
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky