4 izbový byt 82 m2 pri krásnom prírodnom lesoparku Bratislava – Petrža

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Petržalka
Lokalita.: Bratislava - Petržalka
82 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 4-izbový byt
239.980,- €
Ponúknite vlastnú cenu

330x zobrazená v zozname / 31x zobrazená detailne / 31x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú 4 izbový byt s úžitkovou plochou 82 m2 s priestrannou loggiou v krásnom tichom prostredí bratislavskej Petržalky – časť Ovsište – Jankolová ulica. Okolie domu je v tichej krásnej prírode v blízkosti lesoparku a petržalskej cyklistickej hrádze neďaleko Starého Mesta. Byt sa nachádza v zrekonštruovanom, zateplenom dome. Má praktickú dispozíciu. 3 izby, kuchyňa a sociálne zariadenie je prístupné zo vstupnej chodby a 4. izba má prístup z kuchyne. Byt prešiel v roku 2021 výraznou rekonštrukciou Má zrekonštruovanú elektrinu, sociálne zariadenie, kuchyňu, má novšie plastové okná. K bytu patrí pivničná kobka.
Okolie domu má výbornú občiansku vybavenosť – škola , materské škôlky, obchody a reštaurácie . V blízkosti je ihrisko a už spomínaná cyklistická trasa po hrádzi k Rusoveckým a Čunovským jazerám. Je tu výborné prepojenie s mestom MHD ako aj jednoduché napojenie na obchvat a okolité diaľnice.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku82 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky