ALL INCLUSIVE | EXKLUZÍVNE NA PREDAJ 3 IZBOVÝ RODINNÝ DOM S PIVNICOU N

Štát.: Slovensko
Mesto.: Galanta
Lokalita.: Jelka
Ulica.: .
100 m²
800 m²
neuvedené
predaj - Rodinný dom
159.990,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4632x zobrazená v zozname / 306x zobrazená detailne / 240x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj 3-izbový rodinný dom, ktorý sa nachádza v obci Jelka, v srdci tejto malebnej dediny.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Dom disponuje tromi priestrannými izbami, ideálnymi pre rodinné bývanie. Každá izba je svetlá a vzdušná, čo vytvára príjemnú atmosféru pre každodenný život.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Dom má úžitkovú plochu 100 m², čo ponúka dostatok priestoru pre pohodlný rodinný život. Priestranné miestnosti sú vhodné na ďalšiu úpravu alebo rekonštrukciu podľa vašich potrieb. Tento priestor je ideálny pre rodiny, ktoré si chcú prispôsobiť bývanie podľa svojho vkusu.

•POZEMOK


K domu patrí veľký pozemok o výmere 800 m², ktorý poskytuje množstvo možností na vonkajšie aktivity alebo záhradkárčenie. Tento rozľahlý pozemok je ideálny na pestovanie rastlín, vybudovanie záhrady, alebo dokonca na vybudovanie bazéna či detského ihriska. Okolie domu je tiché a zelené, čo zaručuje súkromie a pokojné bývanie. Pozemok je dostatočne veľký aj na ďalšiu prístavbu alebo rozšírenie domu.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom sa nachádza v pôvodnom stave, čo ponúka veľký potenciál na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Pôvodný stav umožňuje prispôsobiť interiér a exteriér domu podľa moderných štandardov. Dom je vo veľmi dobrom technickom stave, takže je možné okamžite sa nasťahovať a postupne ho modernizovať.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na všetky hlavné inžinierske siete vrátane kanalizácie, vody, elektriny a plynu. Kúrenie je zabezpečené plynovými radiátormi, čo poskytuje efektívne a pohodlné vykurovanie celého domu. Kompletné pripojenie na inžinierske siete znamená, že nebudete mať starosti s ďalšími prácami alebo pripojeniami. Všetky základné potreby pre komfortné bývanie sú už zabezpečené.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Dom sa nachádza v srdci obce Jelka, čo znamená, že všetko potrebné máte na dosah ruky. Obec je výborne situovaná, blízko miest ako Bratislava, Galanta a Dunajská Streda, čo zaručuje dobrú dostupnosť do práce či školy. Vďaka výbornej občianskej vybavenosti vrátane školy, škôlky, potravín, domu služieb, obecného úradu, bankomatu a lekárne je Jelka ideálnym miestom pre rodinný život. Lokalita je navyše tichá a bezpečná, čo z nej robí výborné miesto na bývanie.

•BLÍZKE OKOLIE A MOŽNOSTI REKREÁCIE


Jelka, malebná obec na brehu Malého Dunaja, ponúka množstvo rekreačných aktivít pre milovníkov prírody a kultúry. Jednou z hlavných atrakcií je historický Vodný mlyn, ktorý je unikátnym technickým pamiatkovým objektom a ponúka návštevníkom pohľad do minulosti regiónu. Okolie je ideálne pre vodné športy, vrátane kanoistiky, a relax pri rieke. V blízkosti Jelky sa nachádza aj niekoľko golfových ihrísk, vrátane Green Resort Borša a Sedin Golf Resort. Pre rodiny s deťmi sú v okolí k dispozícii atrakcie ako Malkia Park, kde môžete vidieť rôzne exotické zvieratá, a Ekopark Relax, ktorý ponúka zábavné aktivity pre deti. Tí, ktorí hľadajú adrenalínové zážitky, môžu navštíviť Slovakia Ring, známy pretekársky okruh.​

CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 159.990€, čo zahŕňa aj províziu.

KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti. Budeme sa tešiť, keď nás budete nezáväzne kontaktovať.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku800 m²
Úžitková plocha100 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky