ALL INCLUSIVE l NA PREDAJ 3 IZBOVÝ RD - DVOJDOM , DUNAJSKÝ KLÁTOV

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Dunajský Klátov
100 m²
335 m²
3
nie
úplne prerobený
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
190.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

952x zobrazená v zozname / 53x zobrazená detailne / 53x zobrazená detailne tento mesiac

ALL INCLUSIVE REAL Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj moderný 3-izbový rodinný dvojdom v obci Dunajský Klátov, situovaný na tichej, novovybudovanej ulici s vynikajúcou dostupnosťou.

VLASTNOSTI NEHNUTEĽNOSTI


•POČET IZIEB
Tento rodinný dom ponúka 3 priestranné izby, ktoré sú ideálne rozvrhnuté tak, aby každému členovi rodiny poskytli dostatok súkromia a pohodlia.

•ÚŽITKOVÁ PLOCHA


Dom disponuje úžitkovou plochou 100 m², čo poskytuje dostatok priestoru na pohodlný rodinný život. Obývačka je prepojená s modernou kuchyňou a jedálňou, čím vzniká veľkorysý otvorený priestor ideálny na spoločné chvíle.

•POZEMOK


Pozemok o rozlohe 335 m² je kompletne upravený a ponúka veľa možností pre oddych a rekreáciu. Na pozemku sa nachádza terasa o veľkosti 17 m² s pergolou, ktorá je ideálnym miestom na letné posedenia a grilovanie.

•STAV NEHNUTEĽNOSTI


Dom bol postavený v roku 2023 a je vo vynikajúcom stave. Využité boli kvalitné materiály vrátane tehlovej stavby, čo zabezpečuje vynikajúcu izoláciu a dlhodobú životnosť. Celý dom je plne zariadený luxusným nábytkom a vybavením.

•KÚRENIE


Kúrenie v dome je zabezpečené prostredníctvom elektriny, čo je moderné a ekologické riešenie. Elektrina je jediným zdrojom energie v dome, čo prispieva k jednoduchosti a komfortu.

•INŽINIERSKE SIETE A VYBAVENIE


Dom je napojený na všetky potrebné inžinierske siete vrátane mestského vodovodu. Na zavlažovanie záhrady je k dispozícii vlastná studňa.

•LOKALITA A DOSTUPNOSŤ


Dunajský Klátov je pokojná obec nachádzajúca sa v trnavskom kraji, len pár minút jazdy od mesta Dunajská Streda. Obec je známa svojou malebnou prírodou a tichým prostredím, ktoré je ideálne pre rodiny a ľudí hľadajúcich pokoj od mestského ruchu.

•CENA NEHNUTEĽNOSTI


Cena tejto nehnuteľnosti je 190.000€,-/celkom.

•KONTAKT


CALL CENTRUM
Veronika Konkoly



ALL INCLUSIVE REAL Vám poskytne komplexné a profesionálne služby pri predaji, kúpe alebo prenájme nehnuteľností. V spolupráci s naším hypotekárnym partnerom Vám zaistíme najvýhodnejšie finančné riešenie pre Vašu nehnuteľnosť.

Vďaka našej externej spolupráci s renomovanou právnou kanceláriou, ako aj internému právnemu tímu, Vám zaručujeme vysoko kvalitný a nadštandardný právny servis, ktorý zabezpečí bezproblémový priebeh celého procesu.

Naša kancelária je hrdým členom najväčšieho združenia realitných kancelárií – REALITNÁ ÚNIA, a zaväzuje sa dodržiavať najprísnejšie štandardy a zásady kvality v poskytovaní našich služieb. Okrem toho, naša kancelária je poistená pre prípad zodpovednosti za spôsobené škody, čím garantujeme našim klientom maximálnu bezpečnosť a ochranu.

Nehnuteľnosť bola pripravená s homestaging oddelením a odprezentovaná s profesionálnym fotografom a kameramanom našej spoločnosti. Veľmi radi Vám pomôžeme pri efektívnom a dôstojnom predaji či prenájme aj Vašej nehnuteľnosti.

Text a fotografie sú autorským dielom realitnej kancelárie ALL INCLUSIVE REAL, s.r.o.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku335 m²
Úžitková plocha100 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanieáno
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanievnútorné
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Predzáhradkaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky