EXKLUZÍVNY 2i byt (16 p.), SKY PARK, KLÍMA, VÝHĽAD, PARKING, VEŽA I

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Čulenova
62 m²
30
16
2
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.100,- €/mes. Energie:
300 € / mes
vrátane poplatkov za internet, +300,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

372x zobrazená v zozname / 65x zobrazená detailne / 65x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom exkluzívny, slnečný 2i – izbový byt vhodný pre náročného klienta, s nádherným výhľadom na Bratislavský hrad, kompletne štýlovo zariadený vo vysokom štandarde, s klimatizáciou, rekuperáciou, loggiou, garážovým parkovacím miestom, vyhliadkovou terasou na 30 p. v novostavbe vo vyhľadávanom projekte Sky PARK by Zaha Hadid v blízkosti OCEUROVEA a OC Nivy na Čulenovej ulici vo veži I. vo vyhľadávanej mestskej časti - Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 57 m2 + loggia 5 m2. Byt sa nachádza na 16. poschodí v 30 – poschodovej novostavbe so 4 výťahmi a 24 hodinovou recepciou.

K bytu prislúcha garážové parkovacie miesto.ň



Kuchynská linka je zariadená vo výsokom štandarde a obsahuje striekané dvierka kombinované s drevom, zástenu v skle LACOBEL, keramický dres, designovú batériu vo farbe drezu, plne zabudovaný sorter, excenter a dávkovač na mydlo. Pracovná doska je z prémiového kameňa Lapitec Vesuvio. Kuchynská linka je vybavená kvalitnými spotrebičmi značky Bosch ako elektrická indukčná varná doska, vstavaná rúra na pečenie, mikrovlnná rúra, umývačka riadu, plne zabudovaný neviditeľný digestor a chladnička s mrazničkou. V priestrannom otvorenom priestore kuchyne s obývačkou nájdete prémiový jedálenský stôl s kožennými jedálenskými stoličkami, konferenčný stolík z jedného kusu skla, sedaciu súpravu ako a ležadlo v koži najvyššej kvality. Všetok nábytok vrátane TV stolíka a knižnice bol realizovaný na mieru. S obývacej izby a spálne je nádherný výhľad na Bratislavský hrad a je z nich možný vchod na loggiu, ktorá poskytuje príjemné posedenie, či už na raňajkách cez víkend, alebo večer s pohárom vínka. V spálni sa nachádza koženná veľká pohodlná manželská posteľ, pracovný stôl a šatníková skriňa na mieru s posuvnými dverami v prevedení lacobel. Na chodbe je k dispozícii šatníková skriňa a samostatný botník. Na chodbe je taktiež vstup do kúpelne v ktorej sa nachádza veľká nadštandardná vaňa so zabudovanou podomietkovou betériou, zabudovaná skriňa v ktorej sa nachádza práčka so sušičkou a policami a umývadlo s betériou a umývadlovouskrinkou na mieru. Z chodby sa vchádza aj do samostatného WC v ktorom sa nachádza umývadlo s batériou a s umývadlovou skrinkou na mieru. Byt je vybavený s množstvom úložného priestoru. Tento byt spĺňa všetky požiadavky aj pre najnáročnejšieho klienta.

Byt je vyhotovený vo vyššom štandarde - drevené podlahy, bezpečnostné protipožiarne dvere, striekané interiérové dvere, hliníkové okná s izolačným trojsklom, klimatizácia a rekuperácia vzduchu.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná hala, obývacia izba prepojená s plne vybavenou kuchyňou na mieru, spálňa, samostatná toaleta, kúpeľňa a lodžia.

Bytový dom SKY PARK sa nachádza v mestskej časti Staré Mesto s kompletnou občianskou vybavenosťou. SKY Park sa nachádza v tesnej blízkosti Nového SND, ako aj Hviezdoslavovho námestia, známeho množstvom kultúrnych podujatí počas celého roka, susedí s nábrežím Dunaja, ktorý poskytuje množstvo príležitostí na aktívny odpočinok. Množstvo reštaurácií a kaviarní lemujúcich nábrežie Dunaja sú vám plne k dispozícii. Jedno z najexkluzívnejších nákupných centier –EUROVEA ako aj obchodné centrum NIVY sa nachádzjú len pár metrov od vášho nového bývania. Skvelé napojenie na verejnú dopravu je ďalšou výhodou, ktorá prislúcha k bývaniu v komplexe SKY PARK.

Veľmi pekné a príjemné bývanie vo vysokom štandarde.

Byt je voľný ihneď.



Mesačný prenájom predstavuje 1100€ za byt + 100€ za parkovacie státie + 300€ energie vrátane poplatkov za internet.

Byt je vhodný max. pre 2 osoby bez domácich miláčikov.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha62 m²
Úžitková plocha62 m²
Poschodie16
Počet poschodí30
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Lódžiaáno
Výťaháno
Parkovanievnútorné
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky