IDYLICKÁ rekreačná chata v Divine: Oáza pokoja s priestrannou terasou

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Divina
19 m²
423 m²
čiastočne prerobený
studňa
predaj - Chata
64.900,- €
Ponúknite vlastnú cenu

439x zobrazená v zozname / 86x zobrazená detailne / 86x zobrazená detailne tento mesiac

Radi by sme Vám predstavili jedinečnú príležitosť na kúpu rekreačnej chaty v malebnej obci Divina, ktorá je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú únik od každodenného zhonu a túžia po oddychu v prírode. Chata sa nachádza na vysporiadanom pozemku o výmere 442 m², pričom k nej patria aj spoluvlastnícke podiely na príjazdovej ceste. Veľkým bonusom je, že ku chate vedie asfaltová cesta, čo zabezpečuje pohodlný prístup počas celého roka.

Nehnuteľnosť bola zrekonštruovaná, pričom spodná časť chaty prešla kompletnou obnovou. Nájdete tu novú kuchyňu, špajzu, toaletu a sprchu, ktoré poskytujú všetko potrebné pre komfortné bývanie aj počas dlhších pobytov. Horná časť chaty slúži ako obývacia a oddychová miestnosť, z ktorej vedú schody do útulnej spálne na vrchnom poschodí. Tento praktický priestorový dizajn ponúka maximálne využitie celej chaty.

Jednou z najväčších predností tejto chaty je priestranná terasa, ideálna na grilovanie, posedenia s rodinou alebo priateľmi a relaxovanie na čerstvom vzduchu. Terasu je zároveň možné využiť na rozšírenie vrchného poschodia, čím by ste získali ešte väčší obytný priestor. Novinkou je aj vonkajšia kaďa z roku 2024, ktorá dodáva nehnuteľnosti moderný relaxačný prvok, ideálny na oddych po náročnom dni.

Pozemok, na ktorom je chata postavená, ponúka aj skvelé možnosti na voľnočasové aktivity. Pre rodiny s deťmi je tu vybudované menšie ihrisko, ktoré poskytne deťom priestor na hry a aktívny pobyt v prírode.

Táto chata v Divine predstavuje vynikajúcu voľbu pre všetkých, ktorí hľadajú pokoj, krásne prírodné prostredie a zároveň možnosť ďalšieho rozšírenia a úprav. Pre bližšie informácie alebo dohodnutie obhliadky nás neváhajte kontaktovať. Radi Vám poskytneme všetky potrebné informácie a pomôžeme s procesom financovania.

Kontaktujte nás na telefónnom čísle alebo e-mailom na Tešíme sa na Váš záujem a radi Vám pomôžeme získať túto jedinečnú rekreačnú nehnuteľnosť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku423 m²
Zastavaná plocha19 m²
Celková rozloha442 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Vodastudňa
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Zariadeniezariadený
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky