Komfortný Rodinný dom Čierne + pozri video

Štát.: Slovensko
Mesto.: Čadca
Lokalita.: Čierne
200 m²
554 m²
predaj - Rodinný dom - Novostavba
279.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1744x zobrazená v zozname / 108x zobrazená detailne / 108x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj Rodinný dom v tichej lokalite v centre obce Čierne, na upravenom pozemku o rozlohe 554 m², s obytnou plochou domu 200 m² a krásnou zastrešenou terasou o výmere 30 m², vybavenou relaxačnou vírivkou.

Ak hľadáte útulný domov, ktorý ponúka dostatok priestoru a komfort pre celú rodinu? Tento priestranný rodinný dom, skolaudovaný v roku 2013, je pripravený splniť všetky vaše predstavy o dokonalom bývaní.

Dispozícia domu:



- Prízemie: Vstupná chodba vedie do predsiene so vstavaným nábytkom. Moderná kuchyňa so vstavanými spotrebičmi je spojená s jedálňou a pracovňou. Priestranná obývačka s prípravou na krb. Nachádza sa tu tiež hosťovská izba a kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.

- Poschodie: Na poschodí sú tri izby, z ktorých každá má prístup na balkón. Ďalej tu nájdete druhú kúpeľňu s WC a šatník.

Výhody domu:



- Podpivničenie: Dom je čiastočne podpivničený, s pivnicou o rozlohe 60 m², ideálnou na uskladnenie alebo využitia priestorov pre hobby.

- Vybavenie: Dom je zateplený, má plastové okná, kvalitné plávajúce podlahy a dlažba vytvárajú moderný a príjemný vzhľad interiéru.

- Kúrenie: Podlahové kúrenie zabezpečené plynovým kotlom poskytuje efektívne a pohodlné vykurovanie. Možnosť doplnenia krbu v obývačke.

- Inžinierske siete: Dom je napojený na plyn, obecnú vodu a elektriku, odpad je riešený septikom.

-Kompletná občianska vybavenosť: v blízkosti škola, škôlka, potraviny, pizzeria, detské ihrisko, autobusová a vlaková zástavka….

Len 2km od domu sa nachádza Trojmedzie-hranice s Českom a Poľskom, s množstvom možností športového a kultúrneho vyžitia.

Blízkosť prírody a pokojné prostredie robia z tejto nehnuteľnosti ideálnu voľbu pre tých, ktorí hľadajú kvalitné a pokojné bývanie s modernými prvkami.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 122427



Cena: 279 000€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku554 m²
Úžitková plocha200 m²
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky