Luxusná vila Senec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Senec
Ulica.: Borievková
164 m²
710 m²
4
áno
verejný vodovod
áno
230V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
550.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

5467x zobrazená v zozname / 277x zobrazená detailne / 277x zobrazená detailne tento mesiac

Prom Real ponúka predaj prémiového, nadštandardne zariadeného domu v pokojnej časti Senca- Mlynský klin.

VÝHODY:



+kompletné nadštandartné zariadenie

+praktická dispozícia

+veľký upravený pozemok

+garáž pre 2 autá

+dopravná dostupnosť Senca a Bratislavy

DOM

Dom s rozlohou 164m2 bol skolaudovaný v roku 2021. Praktickú dispozíciu domu tvoria 2 podlažia.

Na prízemí sa zo vstupnej haly dostaneme do obývacej časti prepojenej s jedálňou a kuchyňou, ktorá disponuje špajzou. Z tejto časti sa dostaneme do veľkej spálne, ktorá má vlastnú kúpeľňu s WC. Na prízemí sa nachádza aj práčovňa (technická miestnosť) a garáž pre 2 autá s rozlohou 30m2.

Na terasu a záhradu domu sa dostaneme z obývacej časti ako aj zo spálne.

Na poschodí sa nachádzajú 2 spálne, z ktorých sa dostaneme na spoločný balkón a kúpeľňa s WC.

Tento dom sa predáva vrátane kompletného zariadenia a vybavenia, ktorého hlavnými prvkami sú štýlový nábytok, rekuperácia, klimatizácia, vonkajšie žalúzie ovládateľné cez telefón, kamerový systém či krb.

POZEMOK



Pozemok, na ktorom sa dom nachádza, je rovinatý a má rozlohu 710m2. Na pozemku je vysadený trávnik a okrasné stromy. Na pozemku sa nachádza studňa, ktorá slúži na zavlažovanie zelene.

LOKALITA



Mlynský klin je vyhľadávanou lokalitou ľuďmi, ktorí hľadajú kombináciu pokojného bývania, kompletnej občianskej vybavenosti a dobrej dopravnej dostupnosti. Do centra Senca, kde nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť, sa dostaneme za 5 minút. Napojenie na diaľnicu D1 sa nachádza 7 minút od domu.

CENA



Cena tohto domu je 550.000EUR. Uvedená predajná cena je konečná a zahŕňa poplatky za vypracovanie prevodovej zmluvy a návrhu na vklad vlastníckeho práva advokátskou kanceláriou ako aj úhradu správneho poplatku, za podanie návrhu na vklad vlastníckeho práva na príslušnom katastrálnom úrade.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku710 m²
Zastavaná plocha210 m²
Úžitková plocha164 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynáno
Internetoptika
Balkónáno
Terasaáno
Garážáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky