Na predaj celoročná chata / Rajecké Teplice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Žilina
Lokalita.: Rajecké Teplice
Ulica.: Chatova oblast Dielnice
55 m²
391 m²
2
2
áno
čiastočne prerobený
nie
žumpa
predaj - Chata
85.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

4420x zobrazená v zozname / 314x zobrazená detailne / 314x zobrazená detailne tento mesiac

Na predaj je 2 izbová chata v Rajeckých Tepliciach, ktorá ponúka pohodlné bývanie v srdci prírody. Chata bola čiastočne rekonštruovaná v roku 2017 a je vhodná na rekreačné účely aj na celoročné obývanie. Disponuje obývacou miestnosťou spojenou s kuchyňou, spálňou, kúpeľňou, WC a terasou. K ďalším výhodám patrí viacero pivničných priestorov a garáž. Na vyrovnanom pozemku sa nachádza parkovacie miesto, ovocné stromy a vstavaná udiareň. Chata je napojená na elektrinu a vodný rezervoár, odpad je riešený žumpou. Vykurovanie zabezpečuje pec na tuhé palivo a elektrické ohrievače. K chate vedie spevnená cesta, čo zvyšuje jej dostupnosť. Okolie chaty je ideálne pre relaxáciu, turistiku a využitie termálnych kúpalísk v Rajeckých Tepliciach. Obytná plocha chaty je približne 55 m² a celková plocha pozemku je 446 m² s mesačnými nákladmi do 60€. Táto ponuka predstavuje výnimočnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú útočisko pred mestským ruchom a chcú si vychutnať pokojné chvíle v náručí prírody.
Ak máte záujem o tuto ponuku, radi vám pomôžeme s financovaním a vybavením úveru. Máme skúsenosti s rôznymi bankami a vieme vám poradiť. Ak máte akékoľvek otázky alebo chcete vidieť nehnuteľnosť naživo, kontaktujte ma na telefónnom čísle alebo na e-mailovej adrese

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku391 m²
Zastavaná plocha55 m²
Celková rozloha446 m²
Počet poschodí2
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynnie
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňavaňa a sprchovací kút
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Strechapo rekonštrukcii
Oknádrevené
Terénrovina

Vaše hodnotenie ponuky