Na predaj výnimočný areál-bývalý žrebčín "Letný Majer" Motešice

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Motešice
18243 m²
18243 m²
studňa
230V
predaj - Pozemky - bývanie
399.000,- €
21,87 €/m2
Ponúknite vlastnú cenu

2675x zobrazená v zozname / 293x zobrazená detailne / 39x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj bývalý žrebčín Motešice – objekt „Letný Majer“. Tento očarujúci areál sa rozkladá na pozemkoch o veľkosti 18.243 m2 a má potenciál na budúce podnikanie ako napríklad agroturistika či špeciálne spoločenské eventy v príjemnom prírodnom prostredí.

Na pozemku sa nachádza viacero nehnuteľností: 2 rodinné domy, jedna menšia stavba a 2 veľké hospodárske budovy (bývalé stajne). Súčasťou areálu je príjazdová cesta v osobnom vlastníctve, ktorá zabezpečuje bezproblémový prístup.

Prvý rodinný dom sa aktuálne využíva ako príležitostný rekreačný dom na víkendové bývanie. Dom je čiastočne podpivničený, má jedno nadzemné podlažie a čiastočne obytné podkrovie.
Druhý rodinný dom, spolu s prislúchajúcou hospodárskou budovou, čaká na nové využitie. Dom je podpivničený a má jedno nadzemné podlažie bez obytného podkrovia.
Menšia stavba pozostáva z dvoch zrkadlovo obrátených bytových jednotiek, ktoré sú samostatne prístupné z vonkajšej strany stavby.
Dve rozsiahle budovy v areáli majú poľnohospodársky charakter. V minulosti boli využívané ako žrebčíny a stajne, v ktorých sa dodnes nachádzajú pôvodné boxy na ustajnenie koní.
Časť pozemku lemuje kruhovitá obehová dráha pre kone a cez pozemok tečie horský potok, ktorý krásne dokresľuje romantickú atmosféru areálu.

Areál sa doteraz využíval na permakultúrne záhradníctvo, rekreáciu a včelárstvo, ale ponúka potenciál pre obnovenie pôvodného účelu ako žrebčín a chov koní. Taktiež je vhodný pre podnikateľské aktivity v oblasti turizmu, rekreácie a organizácie špeciálnych podujatí.

Celý areál je napojený na rozvod elektriny. Na hranici pozemku sa nachádza nová elektrická prípojka a na pozemku je vlastný zdroj vody (studňa s hĺbkou 17 m, ktorá sa dá prípadne prehĺbiť). Plyn ani obecný vodovod nie sú k dispozícii. Riešenie odpadu je prostredníctvom trativodov.

"Letný Majer" sa nachádza len kúsok od mestského ruchu, no ponúka oveľa viac - fascinujúce prostredie, kde sa spája história s prírodou a kde vaše podnikateľské sny môžu zažiť úplný rozkvet. Nepremeškajte túto jedinečnú príležitosť objaviť a vlastniť tento skvostný kúsok prírodného raja.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.

RADO Reality Group je ocenená Realitnou úniou ako najlepšia realitná kancelária na Slovensku za rok 2022. Okrem iného sme držiteľmi ďalších 4 prestížnych ocenení.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku18243 m²
Zastavaná plocha18243 m²
Celková rozloha18243 m²
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodastudňa
El. napätie230V

Vaše hodnotenie ponuky