NÁJOM Príjemný 3-izbový bungalov 71 m2 s peknou záhradkou, Hamuliakovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Hamuliakovo
Ulica.: Lipnicová
71 m²
356 m²
3
verejný vodovod
nie
230V
áno
áno
prenájom - Rodinný dom - Novostavba
1.050,- €
Ponúknite vlastnú cenu

9147x zobrazená v zozname / 303x zobrazená detailne / 303x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom veľmi príjemný a mimoriadne obľúbený projekt tehlového 3-izbového rodinného domu v Hamuliakove na Lipnicovej ulici v časti Dunajská Riviéra, len pár desiatok metrov od starej hamuliakovskej hrádze a lužných lesov. Mesto Šamorín je vzdialené 3 km, do Bratislavy trvá cesta vďaka rýchlostnej komunikácii R7 len 20 minút.

Rodinný dom s úžitkovou plochou 71 m2 stojí na rovinatom pozemku o výmere 356 m2. Prisluchajú k nemu dve parkovacie miesta a drevený záhradný domček. Rodinný dom je súčasťou dvojdomu.

Je veľmi prakticky dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej chodby s botníkom a šatníkovou stenou, z technickej miestnosti s bojlerom, práčkou a policovým regálom, z obývačky spojenej s kuchyňou a jedálňou s výstupom na terasu a do záhrady, zo špajze , dvoch samostatných izieb, z kúpeľne s priestrannou sprchou, dvojumývadlom a bidetom a zo samostatného WC s malým umývadlom.

Kuchyňa je vybavená elektrospotrebičmi: vstavaná cladnička s mrazničkou, indukčná varrná doska, elektrická rúra a mikrrovlnka. Na oknách sú sieťky proti hmyzu.

Kúrenie v dome je elektrické, podlahové s nastaviteľnými termostatmi v každej miestnosti. Zavedené sú všetky inžinierske siete okrem, plynu (elektrina, obecná voda, kanalizácia, internet).

Záhradka je veľmi príjemná, parkovo upravená s okrasnými drevinami a automatickou závlahou. Na mierne podstrešenej terase je záhradné posedenie so stolíkom.

Bungalov ponúkame zariadený v sume 850,-€/mesiac + energie (200,-€). V dome zatiaľ nie sú postele, v prípade záujmu a dohody dozariadime podľa potreby klienta.

Nájomca hradí vratný depozit vo výške 1700,-€ a náklady na vyhotovenie nájomnej zmluvy vo výške
150€.

Obec Hamuliakovo leží 15 km od Bratislavy. Patrí medzi najvyhľadávanejšie obce v okolí, hlavne pre jej skvelú polohu, rýchlu dostupnosť do Bratislavy a široké možnosti športového vyžitia a oddychu pri vode a v okolitej prírode. Občianska vybavenosť obce je veľmi dobrá (2x potraviny, pošta, lekár, škola, škôlka, detské ihriská, reštaurácie, kaviarne, drogéria, vináreň, kozmetika, hokejová hala...). Mesto Šamorín je vzdialené 3 km a disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou. Taktiež 3 km vzdialený športový areál X-Bionic Sphere v Čilistove ponúka okrem výborných reštaurácií aj jazdu na koni, aquapark, posilňovňu, kino a množstvo zaujímavých spoločenských i športových aktivít a kultúrnych podujatí.

V prípade akýchkoľvek otázok alebo záujmu o obhliadku som Vám kedykoľvek ochotne k dispozícii.


Kontakt:


Petra Pilátová, ,

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku356 m²
Celková rozloha71 m²
Úžitková plocha71 m²
Počet izieb3
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - elektrické
Terasaáno
Parkovanievlastné vyhradené
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky