Objavte kúsok histórie v Banskej Štiavnici v starom Sedliackom dome

Štát.: Slovensko
Mesto.: Banská Štiavnica
Lokalita.: Banská Štiavnica
1415 m²
4
áno
studňa
áno
230/400V
nie
žumpa
predaj - Rodinný dom
137.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

2246x zobrazená v zozname / 141x zobrazená detailne / 141x zobrazená detailne tento mesiac

Túžite po dome s nádychom histórie? Práve tento 150 ročný 4 izbový starý sedliacky dom v Banskej Štiavnici, časť ŠTEFULTOV Vám ponúkne viac než len strechu nad hlavou. Je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pokojné bývanie s možnosťou rekonštrukcie podľa vlastných predstáv alebo víkendový relax vzdialený len dve hodiny od Bratislavy. Vychutnajte si rannú kávu na verande s výhľadom na záhradu, posedenia pri teple starej kachľovej peci a kúzlo tradičného bývania.

VÝHODY:


• Veľký pozemok ponúka množstvo možností na realizáciu vašich snov o výmere až 1415 m² s ovocnými stromami a možnosťou ďalšieho využitia
• Vlastná studňa s pitnou vodou

• Pôvodné prvky: stará pec


• Kľudná lokalita: ideálne miesto na oddych a relax
• Potenciál na rekonštrukciu: vytvorte si dom podľa svojich predstáv

DISPOZÍCIA:


Vstup do verandy (gánok), samostatné WC, izba ako kuchyňa (v jednom rohu je aj kúpeľňa- sprchovací kút), dve samostatné izby. Domček je z 1/3 podpivničený (kde je studňa). Prístavba má dve samostatné izby využívané ako kuchyňa a špajza. Z jednej izby je vylez na pochôdznu povalu. Pri prístavbe je drevená kôlnička na drevo. Na pozemku je aj samostatná drevená garáž.

VYBAVENIE DOMU:


Kúrenie v jednej izbe gamatka (plyn), v dvoch izbách piecky na tuhé palivo, drevené podlahy, drevené okna, studňa (pitná voda). Dom je napojený na elektriku, plyn. Na pozemku sú dve studne - voda úžitková (v pivnici) a voda na polievanie záhrady (v záhrade), kanalizácia (žumpa).

LOKALITA:


Objavte čaro Banskej Štiavnice ešte dnes! Historické mesto, zapísané do zoznamu UNESCO, ponúka bohaté možnosti na turistiku, cykloturistiku a lyžovanie na Sitne. Relaxujte pri jednom z mnohých jazier alebo spoznajte bohatú históriu baníctva. Pre milovníkov prírody ponúka krásnu prírodu a prechádzky okolo tajchov a jazier. Banská Štiavnica je rajom pre turistov a cyklistov.

Cena tejto nehnuteľnosti je 137.000EUR. Cena zahŕňa kompletný právny servis a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva.

Kompletný servis kúpy nehnuteľnosti vrátane bezpečného financovania zabezpečuje naša realitná kancelária.

Podľa autorského zákona je spoločnosť ViNi real autorom a výhradným vlastníkom použitých fotografií a textu.

Kontaktujte nás pre viac informácií a obhliadku na tel. čísle ešte dnes.

Plníme naším klientom sny už 19 rokov.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1415 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - pevné palivo
Balkónnie
Lódžiaáno
Terasanie
Pivnicaáno
Garážáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televízianie
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup nie
Oknádrevené
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky