PEKNÝ 2i byt, REKONŠTRUKCIA, CENTRUM, Grösslingova ulica, Staré mesto

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Grösslingova
70 m²
4
zvýšené prízemie
2
po rekonštrukcii
prenájom - 2-izbový byt
600,- €/mes. Energie:
150 € / mes
+150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

869x zobrazená v zozname / 158x zobrazená detailne / 158x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne ponúkame na prenájom veľmi pekný, slnečný, veľkometrážny, zrekonštruovaný 2 - izbový byt, kompletne zariadený s drevenými parketami, so samostatnou kuchyňou a dvomi samostatnými izbami, vlastným plynovým kotlom na kúrenie a ohrev teplej vody vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Liga pasáže na Grosslingovej ulici priamo v centre vo vyhľadávanej mestskej časti Bratislava – Staré mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 70 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí v 3 – poschodovej tehlovej bytovej jednotke bez výťahu. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma kompletne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s voľne stojacou chladničkou s mrazničkou, manželskou posteľou a šatníkovými skriňami v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, umývadlo, zrkadlo a práčka.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, 2 x špajza, 2 x samostatná izba, kúpeľňa a toaleta.

Lokalita:



Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej miestnej časti Staré mesto. Na území dnešnej ulice sa pôvodne nachádzali nivy, záhrady a parky záhonu Grössling, ktoré boli v 18. storočí zastavané. Pôvodne k ulici patrila aj dnešná Medená ulica. Od roku 1955 do roku 1990 sa Grössligová ulica volala Ulica Červenej armády. V roku 1968 po okupácii vojskami Varšavskej zmluvy, boli snahy premenovať ulicu na Dubčekovu ulicu. V dnešnej dobe na Grösslingovej ulici sídlia niektoré významné inštitúcie ako napríklad Rozvojový program OSN UNDP, Slovenský Červený kríž, Slovenský historický ústav Matice slovenskej, Matematické gymnázium (Gamča), Základná škola Milana Rastislava Štefánika, Asociácia slovenských kameramanov; Slovenský filmový zväz, Asociácia slovenských filmových klubov. V blízkosti bytovej jednotky sa nachádzajú obchody a služby rôzneho zamerania, potraviny, reštaurácie, kaviarne, lekáreň, zástavky MHD - električky.

Veľmi pekné a príjemné bývanie s historickým nádychom.

Byt je voľný od 01.11.2024.



Mesačný prenájom predstavuje 600€ + 150€ energie.

Kontakt:



Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha70 m²
Úžitková plocha70 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňasprchovací kút
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno

Vaše hodnotenie ponuky