Predám 2 izbový byt Trenčianske Teplice, 54 m2, Komplet. rekonštrukcia

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčianske TepliceSNP
Ulica.: SNP
3
2
po rekonštrukcii
nie
predaj - 2-izbový byt
114.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

993x zobrazená v zozname / 119x zobrazená detailne / 119x zobrazená detailne tento mesiac

190053 V peknej lokalite mesta na sídlisku SNP predáme Kompletne zrekonštruovaný dvojizbový byt s úžitkovou plochou 54 m2. Nachádza sa na 3. poschodí, má krásny výhľad, patrí k nemu murovaná pivnica.. Podlaha: plávajúca, dlažba. Steny: stierky. Okná: plastové. Vybavenie kúpeľne: klasická vaňa. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka, sporák, kuchynský kút. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia vrátane nových stúpačiek, rozvodov vody a elektroinštalácie. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie bezpečnostnými dverami. Výhody: slnečný, pekný výhľad, tiché prostredie, obchody, škola, škôlka, zastávka autobusu. Cena 114 000€ Odporúčam vidieť!

Viac informácií Vám radi poskytneme na čísle telefónu: Monika Milčáková, , prípadne na e - mail adrese:

Predávate/kupujete svoju nehnuteľnosť sám, ale netrúfate si na všetky fázy realitného obchodu? Radi Vám pomôžeme tam, kde si nie ste istý.

Na skoré stretnutie s Vami sa teší náš tím - VAŠE REALITY s.r.o. - člen Realitnej Únie Slovenskej republiky

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Poschodie3
Počet izieb2
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Internetoptika
Kúpeľňavaňa
Vykurovaniespoločné
Pivnicaáno
Výťahnie
Parkovanieverejné
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky