Rezervované! Na predaj 2 izbový byt v top lokalite, Soblahovská, TN

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Soblahovská
68 m²
8
4
2
pôvodný
áno
áno
predaj - 2-izbový byt
127.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

23173x zobrazená v zozname / 1183x zobrazená detailne / 279x zobrazená detailne tento mesiac

IBA U NÁS! RADO Reality ponúka na predaj 2 izbový byt s výmerou 68 m2 v atraktívnej lokalite na ulici Soblahovská, Trenčín. Byt sa nachádza na 4. poschodí zatepleného panelového domu a má krásny výhľad na okolie. Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby s dostatkom úložného priestoru, komory/šatníku, kúpeľne s vaňou a toaletou - so vstupom z dvoch strán (z chodby a z kuchyne), izby so vstupom na balkón s výhľadom na okolitú prírodu. Druhá izba je svetlá a priestranná a vedie do kuchyne, ktorá je prístupná jak z chodby, tak z tejto izby. Obe izby sú svetlé, dostatočne veľké a kuchyňa má ideálny priestor aj na jedálenský kút. Byt je v pôvodnom stave a ponúka tak jedinečnú možnosť previesť rekonštrukciu presne podla individuálných predstáv kupujúcich. V byte sú plastové okná, vstupné dvere do bytu sú bezpečnostné a pivnica (2,5 m2), ktorá k bytu prislúcha je murovaná. Panelový dom, v ktorom sa byt nachádza bol v roku 2012 zateplený, sú vymenené stupačky, vnútorné priestory bytového domu sú vymaľované, balkóny majú novú dlažbu a zábradlie, merače tepla sú s diaľkovým odpočtom. Na pláne je výmena výťahu, schránok, zateplenie strechy, výmena vodomerov SV a TV s rádiovým modulom a nájazd pre vozíčkárov.

Predpis platieb pre bytové družstvo je dohromady 140EUR (1 osoba).

Veľkou výhodou je lokalita s vynikajúcou občianskou vybavenosťou a dostupnosťou. V tesnej blízkosti bytového domu sa nachádzajú MHD zástavky, MŠ, ZŠ, obchody, trhovisko a nemocnica. Do centra sa dostanete kľudnou chôdzou za 15min. V blízkosti sú tiež rôzne reštaurácie, kaviarne, športové centrá, detské ihriská, golfový areál a lesopark Brezina.

V prípade záujmu o detailnejšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať:

Ing. Nikola Barteková


RADO Reality Group
Tel.:
E-mail:

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo a uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha68 m²
Úžitková plocha68 m²
Poschodie4
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Plynáno
Kúpeľňavaňa
Balkónáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zpanel
Zateplený objektáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky