Rodinný dom na hlavnom ťahu v obci Trebatice pri Piešťanoch

Štát.: Slovensko
Mesto.: Piešťany
Lokalita.: Trebatice
Ulica.: Orechová
232 m²
1411 m²
1
6
čiastočne prerobený
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
179.000,- € NOVINKA
Ponúknite vlastnú cenu

17571x zobrazená v zozname / 591x zobrazená detailne / 202x zobrazená detailne tento mesiac

Rodinný dom na krásnom pozemku 1411 m² v obci Trebatice na Orechovej ulici - hlavný ťah smer Vrbové i Piešťany. Poloha domu je vhodnou alternatívou pri bývaní a podnikaní na jednom mieste.

Dom na prízemí pozostáva z:


chodby, 4 izieb, kuchyne, komory, technickej miestnosti, kúpeľne s toaletou, skladu, schodiska.
Na poschodí je chodba s kuchynským kútom, dve izby, balkón.

Zastavaná plocha prízemia: 157,23 m².


Zastavaná plocha poschodia: 74,80 m².
Obytné miestnosti domu sú orientované na: východ/západ/juh.

Pôvodný tehlový rodinný dom so sedlovou strechou z roku 1956 bol v roku 1976 rozšírený do súčasnej dispozície. Prístavba bola realizovaná z kvádru – vznikla chodba, schodisko, dve izby do ulice na prízemí, kúpeľňa, sklad a dve izby na poschodí, chodba na poschodí a balkón prístupný z chodby. Pôvodný tehlový rodinný dom má sedlovú strechu pokrytú škridlou, prístavba má strechu plochú pokrytú pozinkovaným plechom. Prízemie domu prešlo rekonštrukciou. Okná rodinného domu sú prevažne plastové, poschodie domu má ešte pôvodné drevené a dve prízemné okná zostali ešte pôvodné drevené. Podlahy domu na prízemí sú laminátové, kombinované s dlažbou, poschodie je v pôvodnom stave. V roku 2012 bol vstup do domu prekrytý, čím vznikol priestor pre posedenie aj v nepriaznivom počasí.

Stavba je napojená na vodovod, elektrinu, plyn, odkanalizovaná do vlastnej 7,5 m³ žumpy. K dispozícii je i 19 metrová studňa umiestnená v suteréne pod hospodárskou stavbou, ktorá slúži na zavlažovanie záhrady.

Na pozemku sa okrem domu nachádza hospodárska stavba 163 m² s prechodom do záhrady. Záhrada je situovaná tak, že je možné v budúcnosti postaviť druhý menší rodinný dom s prístupom z Hlavnej ulice, kde sa nachádzajú všetky inžinierske siete.

Hospodárska stavba pozostáva z letnej kuchyne postavenej v roku 1968, ktorá sa v roku 2016 čiastočne modernizovala, časť hospodárskej stavby sú pôvodné murované chlievy a kurníky (z roku 1965), ktoré dnes slúžia ako skladové priestory, ďalší sklad postavený v roku 1975, ktorý sa upravoval v roku 2010, dielňa vybudovaná v roku 2016 .

Pozemok je rožný (Orechová ulica / Hlavná ulica) jeho rozmery v najdlhších ramenách sú 23 x 69 metrov. Dom aj hospodárska stavba sú od uličnej čiary vzdialené 7 metrov, čím vzniká priestor pre parkovanie.

Ideálne miesto pre podnikateľský zámer.



Neprehliadnite video, pôdorys nájdete medzi fotografiami.

V prípade otázok nás neváhajte kontaktovať.






Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1411 m²
Zastavaná plocha159 m²
Celková rozloha244 m²
Úžitková plocha232 m²
Počet poschodí1
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciažumpa
Kúpeľňasprchovací kút
Vykurovanievlastné - plyn
Balkónáno
Pivnicaáno
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Predzáhradkaáno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky