Rodinný dom s veľkým pozemkom 1752 m2, Jakubov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Malacky
Lokalita.: Jakubov
Ulica.: K rybníkom
200 m²
1752 m²
2
6
pôvodný
studňa a vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

1501x zobrazená v zozname / 102x zobrazená detailne / 102x zobrazená detailne tento mesiac

GRAVITAS v exkluzívnom zastúpení ponúka v lokalite Jakubov na ulici K rybníku, rodinný dom v pôvodnom stave s priestranným rovinatým pozemkom. Rodinný dom je samostatne stojacou stavbou, je dvojpodlažný, podpivničený, zastrešený plochou strechou. Celková výmera pozemku je 1752 m2. Zastavaná plocha rodinného domu a hospodárskych budov je 401m2, úžitková plocha rodinného domu je 200 m2, celková plocha vrátane garáže, pivníc a terás je 312 m2. Napojený je na všetky inžinierske siete: verejný rozvod vody, kanalizácie, plynu, elektrickú sieť, optiku. Na pozemku je aj studňa. Prístupný je z ulice po asfaltovej ceste. Celý pozemok je oplotený s dvomi vstupnými bránami. Nehnuteľnosť ponúka rozdelenie na dve samostatné parcely. V rámci rodinného domu je možnosť urobiť rodinný dom s dvomi 3,5 izbovými bytovými jednotkami.

BENEFITY:


•Blízkosť Malaciek - len 8 km
•Rovinatý priestranný pozemok
•Možnosť rekonštrukcie na RD s dvomi 3,5 izbovými bytovými jednotkami

•Možnosť rozdelenia na dve parcely


•Všetky IS na pozemku
•Blízkosť potoka a lesa

Rodinný dom je v pôvodnom stave, vo veľmi dobrom stavebnotechnickom a vizuálnom stave. Dom bol daný do užívania v roku 1975. Na pozemku je aj hospodárska budova, udiareň a studňa.

Dispozičné riešenie:


Dom je dvojpodlažný, podpivničený tvorí ho garáž, pivnice, prízemie a podkrovie. Prízemie 100 m2 tvorí: zádverie, hala, , kúpeľňa s wc, kuchyňa, schodisko, spálňa, obývacia izba a balkón. Poschodie - podkrovie 100 m2 je tvorené schodiskom, halou, 3 izbami, 1x sklad a terasou, na ktorú je prístu z haly.

LOKALITA:


Obec Jakubov sa nachádza v okrese Malacky, len 10 minút od mesta Malacky a 25 minút od Bratislavy. Novovybudovaná lokalita v blízkosti centra obce disponuje vlastnými prístupovými cestami a osvetlením. V pešej dostupnosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť – materská a základná škola, potraviny, MHD zastávka, obecný úrad a len 5 min. od jazera.

CENA:


Cena rodinného domu s pozemkom je 265.000 Eur. V cene sú zahrnuté všetky služby ponúkané GRAVITAS vrátane kompletného právneho servisu, hypotekárneho poradenstva či katastrálnych poplatkov.

Názor GRAVITAS:


Dobrá lokalita, rovinatý pozemok, všetky IS na pozemku + sudňa, investičná nehnuteľnosť, blízkosť lesa a jazera

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku1752 m²
Zastavaná plocha401 m²
Celková rozloha260 m²
Úžitková plocha200 m²
Počet poschodí2
Počet izieb6
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Vodastudňa a vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - plyn
Inžinierske sieteáno
Zariadenienezariadený
Zateplený objektnie
Strechapôvodná
Káblová televíziaáno
Terénrovina
Prístupová cestaasfaltová cesta

Vaše hodnotenie ponuky