Štýlový 2, 5i bytík s hist. nádychom, CENTRUM, BALKÓN, Palisády

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Palisády
81 m²
4
2
2
po rekonštrukcii
prenájom - 2-izbový byt
800,- €/mes. Energie:
150 € / mes
vrátane poplatkov za energie, TV a internet, +150,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

401x zobrazená v zozname / 69x zobrazená detailne / 69x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na prenájom veľmi pekný, slnečný, veľkometrážny 2-izbový byt orientovaný na 2 svetové strany s výhľadom na hrad, kompletne novo štýlovo zariadený, po kompletnej rekonštrukcii s vysokými stropmi, pôvodnými drevenými parketami, krásnymi pôvodnými kachľami, pianom, balkónom, samostatným plynovým kotlom a priestrannou pivničnou kobkou vo vyhľadávanej a lukratívnej lokalite v historickom centre na ulici Palisády v tichej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 80 m2 + balkónik 1,2 m2. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 2 poschodí v 4 – poschodovej tehlovej historickej bytovej jednotke bez výťahu.

Byt sa prenajíma kompletne štýlovo zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: plynovým sporákom a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, s chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, mikrovlnnou rúrou, s barovým jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na chodbe. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadl8o, kúpeľňový nábytok a práčka. V spálni je pripravená manželská posteľ a komoda. Obývacia izba je vybavená sedacou súpravou, konferenčnými stolíkmi, pôvodnými kachľami, pianom, obývačkovou zostavou a TV.

Ponúkaný byt prešiel rekonštrukciou - má plastové okná, nové interiérové dvere, pôvodné drevené parkety v izbách a plávajúce podlahy, dlažbu, peknú kuchynskú linku so spotrebičmi (elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra, chladnička), samostatný plynový kotol.

Dispozičné riešenie bytu: predsieň, kuchyňa s jedálenskou časťou, komora, obývačka, spálňa, menšia izbička, kúpeľňa a toaleta.

Bytový dom sa nachádza vo veľmi tichej a vyhľadávanej historickej lokalite v centre v mestskej časti Staré mesto s úplnou občianskou vybavenosťou.

Veľmi pekné príjemné bývanie s historickým nádychom, treba vidieť.

Byt je voľný 01.08.2024 s možnosťou obhliadky ihneď a je vhodný pre 2 dospelé osoby.

Mesačný prenájom predstavuje 800€ + 150€ energie vrátane poplatku za TV a internet.

Domáci miláčikovia po dohode.



Kontakt:

Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha81 m²
Úžitková plocha81 m²
Poschodie2
Počet poschodí4
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Pivnicaáno
Zariadeniezariadený
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky