TOP LOKALITA - 2i 53m2 kompletne zrekonštruovaný - Sihoť - Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
Ulica.: Švermova
53 m²
zvýšené prízemie
2
úplne prerobený
áno
predaj - 2-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

58x zobrazená v zozname / 17x zobrazená detailne / 17x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám ponúka na predaj nadštandardne zrekonštruovaný 2-izbový byt v najvyhľadávanejšej lokalite Trenčína – na Sihoti, na ulici Švermova, s výmerou 53 m².
Byt sa nachádza na prízemí v 5 poschodovom tehlovom bytovom dome, ktorý stojí na súkromnom pozemku s bezplatným parkovaním pre obyvateľov, mimo mestskej parkovacej politiky.

DISPOZÍCIA


Pri vstupe do bytu vás privíta vstupná chodba, ktorá vás zavedie do všetkých častí nehnuteľnosti. Byt pozostáva zo samostatného WC, kúpeľne, kuchyne, obývacej miestnosti a nepriechodnej spálne. Kvalita a vkus rekonštrukcie sú zárukou moderného a pohodlného bývania. Výhodou je možnosť výberu dekoru kuchynskej linky, vstavanej skrine a dekoru všetkých použitých materiálov podľa vlastných predstáv, keďže proces rekonštrukcie ešte prebieha.

TECHNICKÁ STRÁNKA NEHNUTEĽNOSTI


Byt prechádza veľmi kvalitnou a nadštandardnou úplnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa výmenu okien, novú podlahu s novým betónovým podkladom a podlahovým kúrením, a taktiež nové sádrové stierky. Byt bude vybavený štyrmi vnútornými klimatizačnými jednotkami, čo poskytuje maximálny komfort v každom ročnom období. Nový betónový poter a sádrové stierky zabezpečujú, že byt bude nielen esteticky príťažlivý, ale aj energeticky efektívny.

LOKALITA


Byt sa nachádza v srdci Trenčína, na Sihoti – jednej z najlepších lokalít v meste. V jeho okolí nájdeme kompletnú občiansku vybavenosť v pešej dostupnosti vrátane škôl, škôlok, ihrísk a obchodov. Lokalita ponúka výbornú dostupnosť verejnej dopravy. Blízkosť hrádze popri Váhu je veľkou výhodou, ideálnou pre športovcov aj rodiny s deťmi, ktorí si chcú vychutnať prechádzky a aktívny odpočinok.

ODPORÚČANIE MAKLÉRA


Táto nehnuteľnosť je ideálnym riešením pre tých, ktorí si potrpia na kvalite a hľadajú moderné bývanie v top lokalite Trenčína. Nadštandardná rekonštrukcia a možnosť zariadenia podľa vlastných predstáv dodáva bytu osobitý charakter. Nezmeškajte príležitosť získať kvalitné bývanie, ktoré spája komfort, štýl a vynikajúcu polohu.

V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Ponuka má aj pôdorys

Zobraziť pôdorys

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha53 m²
Poschodiezvýšené prízemie
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Vykurovanievlastné
Pivnicaáno
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky