U NÁS !!! EXKLUZÍVNY 2i byt, TERASA, KLÍMA, PARKING, EUROVEA I. Pribin

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Pribinova
64 m²
5
4
2
áno
áno
centrálna
prenájom - 2-izbový byt - Novostavba
1.250,- €/mes. Energie:
250 € / mes
+250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

1847x zobrazená v zozname / 155x zobrazená detailne / 155x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame na prenájom veľmi exkluzívny, slnečný 2i – izbový byt orientovaný na JZ stranu, krásnym výhľadom na Dunaj, kompletne štýlovo zariadený s nábytkom na mieru, centrálnou klimatizáciou, terasou, garážovým parkovacím miestom, murovaným skladom v projekteEUROVEA I. na Pribinovej ulici vo vyhľadávanej mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 64 m2 + 6 m2 terasa + murovaný sklad 9 m2. Byt sa nachádza na 4. poschodí v 5. – poschodovej novostavbe s výťahom.

Garážové parkovacie miesto za poplatok 150 euro/ mesiac.

VYBAVENIE


Byt je zariadený novým dizajnovým nábytkom. V celom byte je klimatizácia. V priestrannej obývačke sa nachádza jedálenský stôl pre dve osoby, široká pohodlná sedačka a smart TV s internetom. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou ( kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi: chladnička, mraznička, umývačka riadu, elektrická rúra, mikrovlnná rúra, sklokeramická varná doska, odsávač pár). K dispozícií je práčka. V spálni sa nachádza široká posteľ a samostatný šatník. Zariadenie spálne zabezpečuje intimitu, ale zároveň krásny výhľad na dennú aj nočnú Bratislavu. V kúpeľni sa nachádza vaňa so sklenou zástenou, WC, umývadlo a skrinka, ďalšie WC je samostatné. K bytu prislúcha samostatné parkovacie miesto v podzemnej garáži a skladový priestor cca. 9 m2.

DISPOZÍCIA


Byt pozostáva z predsiene, obývačky s kuchyňou, spálne so šatníkom, kúpeľne a samostatného WC. Byt má navyše prekrásnu terasu s príjemným posedením s nádherným výhľadom na Dunaj a dominanty Bratislavy. Útulný byt pre jednu až dve osoby, v ktorom sa cítite ako na dovolenke.

Bytový domEUROVEA sa nachádza v najobľúbenejšej a najvyhľadávanejšej lokalite v Bratislave v Starom Meste v komplexe Eurovea. K dispozícii je kompletná občianska vybavenosť – obchody a služby rôzneho , reštaurácie, potraviny, bary, kino, fitness, možnosť športového vyžitia popri Dunaji, výborná dopravná dostupnosť aj dostatok zelene. Suchou nohou sa dostanete do obchodných priestorov. Slovenské Národné divadlo vzdialené iba par metrov. Krásne výhľady na rieku Dunaj..

Veľmi pekné, tiché a príjemné bývanie vo vysokom štandarde.

Byt je voľný od 01.10.2024 a je vhodný max. pre 2 dospelé osoby bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 1250€ + 250€ energie vrátane poplatku za internet a TV.

Pri podpise zmluvy sa platí kaucia 1.650EUR.



Kontakt:
Email:
.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha64 m²
Úžitková plocha64 m²
Poschodie4
Počet poschodí5
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňavaňa
Terasaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniezariadený
Klimatizáciacentrálna
Káblová televíziaáno
Oknáhliníkové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky