U NÁS !!! Štýlový 2i byt, 2 X SAMOSTATNA IZBA, KLÍMA, BALKÓN, Krížna ul.

Prečítajte si viac o lokalite
Bratislava - Staré Mesto
Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Staré Mesto
Lokalita.: Bratislava - Staré Mesto
Ulica.: Krížna
55 m²
8
1
2
po rekonštrukcii
áno
áno
prenájom - 2-izbový byt
600,- €/mes. Energie:
250 € / mes
vrátane poplatku za internet, +250,00€ energie
Ponúknite vlastnú cenu

601x zobrazená v zozname / 61x zobrazená detailne / 61x zobrazená detailne tento mesiac

Realitná kancelária PrimeReality ponúka na prenájom veľmi pekný, slnečný 2-izbový byt, čiastočne moderne zariadený, po kompletnej rekonštrukcii, so samostatnou kuchyňou, dvomi nepriechodnými izbami, klimatizáciou a balkónom vo vyhľadávanej lokalite v blízkosti Trnavského Mýta, Tržnice a OC Central na Krížnej ulici v mestskej časti Staré Mesto.

Podlahová plocha bytu predstavuje 55 m2 vrátane balkóna. Byt je v osobnom vlastníctve. Byt sa nachádza na 1 poschodí ( 2 nadzemné ) v 8 – poschodovej tehlovej bytovej jednotke s výťahom. V okolí kompletná občianska vybavenosť.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený s kuchynskou linkou na mieru so spotrebičmi: elektrickou varnou doskou a elektrickou rúrou na pečenie, s digestorom, so zabudovanou chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu, klimatizáciou jedálenským stolom a so šatníkovou skriňou na chodbe a v spálni. V kúpeľni sa nachádza sprchový kút, zrkadlo, umývadlo, odkladacia polička, kúpeľňový nábytok a práčka. V spálni je pripravená manželská posteľ.
Druhá spálňa je nezariadená a je možné ju dozariadiť po dohode.

Dispozičné riešenie bytu: vstupná chodba, kuchyňa, spálňa/pracovňa/obývačka, kúpeľňa, toaleta a balkón.

Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v centre v mestskej časti Staré mesto s úplnou občianskou vybavenosťou. Krížna ulica (ľudovo Steinerka, Štajnerka, Šteinerka čo je tvar podľa staršieho názvu je ulica v Bratislave v mestských častiach Staré Mesto, Nové Mesto a Ružinov. Na severovýchodnej strane ju ohraničuje Trnavské mýto, na juhozápadnej strane Odborárske námestie. Prvý doložený názov je nemecký názov Cruissengasse (doslova: Krížová ulička) z roku 1593. Pomenovanie bolo odvodené od starého kríža, ktorý sa nachádzal na neskoršej križovatke ulice so železničnou traťou. V blízkosti bytovej jednotky je možné nájsť obchody a služby rôzneho zamerania, potraviny, reštaurácie, kaviarne, banky, lekáreň, polikliniku, Trnavské Mýto, Tržnicu, OC Centrál a taktiež zástavky MHD – autobusy a električky.

Veľmi príjemné a pekné bývanie, treba vidieť.



Byt je voľný od ihneď a je vhodný max. pre 4 osoby bez domácich miláčikov.

Mesačný prenájom predstavuje 600 euro + 250 euro energie vrátane poplatku za internet.

Kontakt:



Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha55 m²
Úžitková plocha55 m²
Poschodie1
Počet poschodí8
Počet izieb2
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Internetlokálny poskytovateľ
Kúpeľňasprchovací kút
Balkónáno
Výťaháno
Postavené ztehla
Zariadeniezariadený
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky