UNIKÁTNY PÔVODNÝ SEDLIACKY DOM S DUŠOU V OBCI ČATAJ

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Čataj
Ulica.: Potočná
118 m²
426 m²
predaj - Rodinný dom
89.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

3112x zobrazená v zozname / 420x zobrazená detailne / 420x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám EXKLUZÍVNE ponúka na predaj tento NEOBYČAJNÝ retro “sedliacky” Rodinný dom s dušou a vinicou nachádzajúci sa v tichom prostredí obce Čataj na Potočnej ulici (okres Senec).

Ide o tehlovú stavbu postavenú na pozemku s celkovou výmerou 426 m2. Zastavaná plocha domu vrátane prístavby (hospodárskej časti dobudovanej v 70. rokoch) je 118 m2. Čistá úžitková plocha interiéru je 103 m2. Stav domu je pôvodný bez výrazných zásahov.

Rodinný dom bol postavený v priebehu 50. rokov minulého storočia. Dom pozostáva z troch obytných izieb, samostatnej kúpeľne a kuchyne. Podkrovie nie je zobytnené, strop je tvorený palachom. Strecha je pôvodná škridlová. Dom je polopodpivničený a v jeho suteréne nájdeme nový 4-ročný plynový kotol so zásobníkom vody.

Exteriér tvorí priestranná záhrada, ktorej prevažná plocha je pokrytá zdravým viničom, ktorý je pravidelne udržiavaný. Pozemok má obdĺžnikový tvar, je dostatočne široký. V jeho zadnej časti sa zvažuje smerom nadol a jeho prirodzenú hranicu tvorí potok. Na pozemku taktiež nájdeme aj garáž s montážnou jamou. V prednej časti pozemka nájdeme studňu.

Čo sa týka lokality, ak hľadáte menšiu pokojnú obec s dobrou dostupnosťou do miest, ste na správnej adrese. Poloha obce je kľúčová, od okresného mesta Senec sme vzdialení 10 km, od Bratislavy 30 km a do Trnavy to máme 15 km (diaľnica D1). Zo základnej občianskej vybavenosti máme v obci k dispozícii základnú školu, kostol, reštauráciu a potraviny Môj obchod. Ďalšie najbližšie potraviny sú v susednej obci Veľký Grob (COOP Jednota, 2 min. autom).

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 121811



Cena: 89 999€

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku426 m²
Úžitková plocha118 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky