Útulný dvojizbový byt Beckovská, 51m2 Trenčín

Štát.: Slovensko
Mesto.: Trenčín
Lokalita.: Trenčín
43 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 2-izbový byt
125.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1419x zobrazená v zozname / 101x zobrazená detailne / 101x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj zrekonštruovaný tehlový 2izbový byt o rozlohe 51m2. Byt sa nachádza na 1.poschodi s lodžiou. Zmenou dispozície v roku 2020 bol kompletne zrekonštruovaný z pôvodne 1i na 2i+KK. V rámci rekonštrukcie boli menené rozvody vody, elektriky, plávajúca podlaha, plastové okná a vstupné bezpečnostné dvere. Kúpeľňa prešla kompletnou rekonštrukciou, kde bola sprcha vyriešená veľkou sprchovou zástenou. Zo vstupnej chodby sa vchádza do spálne, obývacej izby a kúpeľne s WC. Z obývacej izby s KK je vstup na veľkú lodžiu. K bytu prináležia dve pivnice. Byt ponúkame na predaj nezariadený. KK je súčasť zariadenia. Po dohode je možné ponechať šatníkovú zostavu v spálni. Byt je orientovaný do tichého vnútrobloku so zeleňou. Náklady na bývanie 220,- Eur/mes. + 20,-Eur elektrická energia.
Bytový dom má 3 podlažia s celkovo 9 bytmi, je v udržiavanom stave, má vymenené okná na spoločných priestoroch, zateplené pivnice. V blízkosti bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, nemocnica, reštaurácie, kaviarne, nákupné centrá, na pešo je do centra mesta 15minút. Byt je voľný k nasťahovaniu od 11/2024.
V prípade záujmu ma kontaktujte na tel.č, alebo mailom

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku43 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené ztehla

Vaše hodnotenie ponuky