Veľký "staromestský" 4 izb. byt - Nitra, centrum (kompletná

Štát.: Slovensko
Mesto.: Nitra
Lokalita.: Nitra
132 m²
predaj - 4-izbový byt
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

6760x zobrazená v zozname / 421x zobrazená detailne / 83x zobrazená detailne tento mesiac

B10 Vám ponúka na predaj veľkometrážny 4 izbový byt s balkónom v úplnom centre mesta Nitra - Staré mesto. Rozloha bytu je 107 m2 + 25 m2 pivnica a nachádza sa na 2/4 podlaží v historickej tehlovej bytovke s vysokými stropmi a moderne zrenovovaným vnútroblokom.

Byt je KOMPLETNE ZREKONŠTRUOVANÝ: okná, interierové a vchodové dvere, podlahy, omietky, kuchyňa, kúpeľňa - vrátane rozvodou elektriny a vody. V izbách sa zachovali pôvodné drevené parkety.

DISPOZÍCIA



Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby, samostatného WC, kúpeľne s rohovou vaňou a plynovým kotlom na ohrev vody/kúrenie, obývačky prepojenej s kuchyňou a vstupom na balkón - a troch spální. K bytu prislúcha veľká murovaná pivnica v suteréne domu (cca 25 m2). Vstup do vchodu je riešený z vnútrobloku.

Bytový dom a lokalita:



V bytovke sú kompletne vymenené rozvody všetkých sietí vrátane kanalizácie a plynu, v minulom roku bol kompletne zrenovovaný vnútroblok, pričom bolo vytvorené detské ihrisko a posedenie pre vlastníkov bytov.

V pešej dostupnosti sa okrem historických budov nachádzajú aj zástavky MHD na rôzne smery, pešia zóna, park, množstvo kultúrnych možností, nákupné centrá, školy a reštaurácie.

TIP makléra: Tento priestranný staromestský 4i byt s úžasnou atmosférou v prostredí "mestského ruchu" si Vás získa priestrannými izbami a veľkými oknami - jedná sa naozaj o výnimočnú ponuku. Vďaka hrubým tehlovým múrom (60 cm) je v byte veľmi príjemne aj v lete. Pridanou hodnotou je tiež dvor nachádzajúci sa vo vnútrobloku bytového domu, kde môžete tráviť svoj voľný čas. Teším sa na spoločnú obhliadku.

V prípade záujmu o obhliadku alebo bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel.č.

ID: 120982



Cena: dohodou

Aj váš dom, byt alebo pozemok predáme na počkanie #pocelomslovensku

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Úžitková plocha132 m²
Statusaktívne

Vaše hodnotenie ponuky