4 izbový rodinný dom s úžitkovou plochou 116 m2, s obytným podkrovím v

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Boldog
11 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
274.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1215x zobrazená v zozname / 129x zobrazená detailne / 129x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúkajú príjemný tehlový dom – staršia novostavba, postavený v tichej časti obce Reca postavený na približne štvorcovom pozemku s výmerou 3,5 ára. Na prízemí je vstupné zázemie – chodba, je tu priestranná obývacia izba, priestranná štvorcová kuchyňa , spálňa. Je tu tiež kúpeľňa so sprchovacím boxom a samostatné WC s umývadielkom. Do obytného podkrovia , kde sú 2 spálne , vedú pohodlné schody a v podkroví je ďalšia kúpeľňa s vaňou a taktiež samostatné WC s umývadlom. Dom je napojený na vrejný rozvod vody, elektriny a kanalizácia je odvedená do vlastnej žumpy. Dom má šikovnú záhradku so sezónnym posedením a parkovacím stáním.
Obec Reca má dobrú vidiecku infraštruktúru v tesnej blízkosti okresného mesta Senec. Je tu viacero obchodov, materská škola, základná škola 1-4, sú tu tiež reštaurácie ,multifunkčné aj futbalové ihrisko. V obci je dobrovoľný hasičský zbor, futbalový a hokejbalový klub ako aj poľovnícky spolok a spevácky zbor. Cez obec vedie cyklotrasa. V blízkom dosahu k obci sú známe Senecké jazerá. Okresné mesto Senec s výbornou občianskou vybavenosťou okresného mesta ako aj priamym napojením na diaľnicu D1 a s vlakovou stanicou , je vzdialené 2 km.
Cena zahŕňa kompletný právny servis vrátane všetkých poplatkov. V prípade potreby Vám poradí náš finančný poradca.
Ak Vás ponuka zaujala, volajte č: , alebo ma kontaktujte mailom:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku11 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky