Dom s 3 bytovými jednotkami blízko centra Kittsee

Štát.: Rakúsko
Mesto.: Neusiedl am See
Lokalita.: Kittsee
400 m²
889 m²
1
po rekonštrukcii
predaj - Rodinný dom - Novostavba
549.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

28998x zobrazená v zozname / 1258x zobrazená detailne / 112x zobrazená detailne tento mesiac

Krásny rodinný dom v najbližšom rakúskom pohraničí, ponúka bývanie v priestranných svetlých izbách pre veľkú rodinu, alebo je výborný aj ako investícia do bytov, či na podnikanie.
Interiér je rozdelený na 3 veľké byty + ďalších 50 m2 pripravenej/neprerobenej obytnej plochy,ktorá môže byť dokončená tiež ako súčasť bývania, obchodný priestor, či garáž.
Spolu sa tu nachádza 8 izieb. Z toho 3 izby sú obývačka s kuchyňou a jedálňou a 5 nepriechodných samostatných izieb. K tomu dve vstupné haly, 3 kúpeľne, 4 toalety a dve prípravy na ďalšiu kúpeľňu a WC.

Celková obytná plocha je cca 400 m2.


Akékoľvek dispozičné zmeny v interiéri sú bezproblémové, keďže ako nosné steny, sú iba obvodové múry. Dom je ľahko možné prerobiť aj na dvojdom.
Taktiež ponúka dosť miesta na dobudovanie ďalších izieb, bez veľkých dispozičných zmien.
K tomu nemalý pozemok, 897 m2, ponúka príjemné súkromie a udržiavanú záhradu.
Z domu je krásny výhľad na jeho záhradu, aj do zámockého parku a na menšie námestie.
Súčasťou nehnuteľnosti je aj pôvodná pivnica 30m2, veľké terasy a náraďovňa.
Dom bol zrekonštruovaný a nadstavený v roku 2015 (prakticky nanovo postavený).
Pôvodné tehlové prízemie prešlo absolútnou rekonštrukciou a prvé poschodie je úplne nová drevostavba.

Nové siete, izolácie, zateplenie a elektrické kúrenie sú v energetickej triede A a B.

Dom má aj solárne panely na výrobu vlastnej elektriny, 20 kWh - ich dofinancovanie nie je súčasťou kúpnej ceny.

Dispozičné riešenie:


Prízemie:
3i byt o rozlohe 120m2, ku ktorému je vstupná terasa a zadná terasa v záhrade. V byte je vstupná chodba, samostatné WC, miestnosť predpripravená na kúpeľňu, veľká (detská) izba 25 m2, obývačka s jedálňou a kuchyňou 40m2, spálňa so šatníkom a kúpeľňou s WC 35 m2.
Predná časť domu o veľkosti 50 m2 na prízemí, má samostatný vchod od ulice (tento je možné presunúť aj do dvora) a je zrekonštruovaná do stavu hrubej stavby. Táto časť sa dá pripojiť k existujúcemu bytu, ale môže slúžiť aj ako ďalší byt, obchodná, alebo kancelárska prevádzka. V prípade osadenia garážovej brány, môže byť tento priestor využitý na garáž.

Poschodie:


Pozostáva z dvoch bytov, pričom každý má rozlohu 120 m2. Jeden je veľký slnečný 3i byt. Byt pozostáva zo vstupnej chodby, malej komôrky, kuchyne prepojenej s jedálňou a obývačkou, detskej izby a spálne so šatníkom. Kúpeľňa je vybavená veľkým sprchovacím kútom a WC.
Z bytu je krásny výhľad na park so zámkom a druhá strana je orientovaná do pokojného dvora .
K bytu patrí aj drevená masívna terasa robená na mieru o veľkosti 28m2, ktorá je spoločná pre dva byty, no s možnosťou predelenia.
Druhý byt je 2-izbový, taktiež s rozlohou 120m2. Byt pozostáva z otvorenej kuchyne s jedálňou a obývačkou, komory, spálne, kúpeľne so sprchovacím kútom.

Kúpna cena: 549.000€


K cene je potrebné pripočítať poplatky spojené s kúpou nehnuteľnosti v Rakúsku (daň z prevodu nehnuteľnosti, kataster, notár, realitná kancelária)

V roku 2023 boli nainštalované solárne panely, ktoré je možné naďalej splácať dodávateľovi elektrickej energie mesačnou splátkou 200€ po dobu 19 rokov, alebo jednorazovo vyplatiť sumou 20.000€

V prípade záujmu Vás nehnuteľnosťou radi prevedieme.

Lokalita:


Kittsee je obec nachádzajúca sa v bezprostrednej blízkosti Bratislavy a diaľnice A6 do Viedne. V obci sa nachádza plná občianska vybavenosť: lekár, zubár, škôlka, základná škola, čokoládovňa, nákupné stredisko, nemocnica, rehabilitačné stredisko, materské centrum a v neposlednom rade zámok so zámockým parkom na trávenie voľného času. V blízkosti sa nachádzajú cyklotrasy smerom na Hainburg a aj do Neusiedl am See.
Viedeň je vzdialená cca 45 min. autom, letisko Schwechat cca 30 min autom. Z Kittsee je vlakové spojenie s Viedňou a Bratislavou.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku889 m²
Úžitková plocha400 m²
Počet poschodí1
Vlastníctvoosobné
Stavpo rekonštrukcii
Statusaktívne
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné
Parkovanieáno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky