Krásny nízkoenergetický rodinný dom s bazénom v obci Okoč, neďaleko Du

Štát.: Slovensko
Mesto.: Dunajská Streda
Lokalita.: Okoč
100 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
249.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

365x zobrazená v zozname / 50x zobrazená detailne / 50x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality pripravuje na predaj: Slnečný nízkoenergetický rodinný dom s terasami a bazénom, ktorý si zamilujete na prvý pohľad

Lokalita: Okoč (okres Dunajská Streda)


Počet izieb: 4
Výmera: dom 100 m2, 2x terasy (5x4 m a 5,5x3 m, pozemok 611 m2

Financie: 249.000,—EUR



Popis:
TU Reality pripravuje na predaj štvorizbový rodinný dom s terasami a bazénom, ktorý Vás mesačne nebude vďaka solárnym panelom takmer nič stáť. Je tehlový a je napojený na alarm a kamery, vďaka ktorým máte o bezpečnosť postarané. Orientovaný je na JZ a SV. Kuchyňa spolu so špajzou sú oddelené od obývacej izby, vďaka čomu máte počas prípravy jedál nerušený kľud. Z obývacej izby je výstup na krytú terasu, ktorú si nový majiteľ vie prerobiť aj na zimnú záhradu. Vykurovanie miestností je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením s možnosťou regulácie teploty. Dom má aj veľkú kúpeľňu s vaňou a WC a aj ďalšie samostatné WC. Na záhrade s dažďovým senzorom, ktorá je aj automaticky zavlažovaná, si užijete s rodinou a blízkymi kopec zábavy. Tešiť sa z nej bude aj vášnivý záhradkár, ktorý ju vie využiť aj na výsadbu kvetín, či plodín. Ďalej tam nájdete záhradný domček s rozlohou 4x3,5 m, vírivku či bazén s priemerom 5 metrov, ktorý bude počas horúcich letných dní vašim verným spoločníkom. Na záhrade je aj vlastná studňa, ktorú môžete využiť aj na polievanie, no dom je napojený na obecný vodovod. Dom je klimatizovaný, takže letné horúčavy vás vôbec nezaskočia. Predáva sa zariadený, prípadne podľa dohody. Parkovanie je takisto bezproblémové. Na pozemku zaparkujete dve autá plus ďalšie dve autá môžu parkovať pred rodinným domom.
Okoč je obec nachádzajúca sa v okrese Dunajská Streda, ležiaca neďaleko obce Veľký Meder, ktorá je známa aj vďaka termálnym prameňom, kde budete určite pravidelným návštevníkom. 15 min. vám bude trvať cesta aj do známeho maďarského mestečka Gyor. Obec Okoč má kompletnú občiansku vybavenosť vrátane obchodov, školy, škôlky, pošty, lekárne a má taktiež zabezpečenú aj pravidelnú autobusovú linku.

Výhody: • Zariadený dom • 2x Terasa • Novostavba • Solárne panely

Cena zahŕňa realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti:
– vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie (zmluva o budúcej zmluve, rezervačná zmluva, zmluva o prevode vlastníctva bytu, návrh na vklad vlastníckych práv, prípadné dodatky, protokol o prevzatí a odovzdaní nehnuteľnosti…)
– správny poplatok spojený s návrhom na vklad vlastníckych práv

Možnosť financovania prostredníctvom HÚ, s ktorým Vám pomôžu naši hypotekárni špecialisti.

Energetický certifikát nie je k dispozícii. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku100 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky