Luxusný bungalov v súkromí, Čierna Voda-Chorvátsky Grob, okr.Senec

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Chorvátsky Grob
Ulica.: Čierna voda
114.53 m²
552 m²
1
4
áno
verejný vodovod
áno
230/400V
predaj - Rodinný dom
450.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1832x zobrazená v zozname / 146x zobrazená detailne / 146x zobrazená detailne tento mesiac

Luxusný bungalov v súkromí – Vaše nové útočisko v Čiernej Vode, Chorvátsky Grob


Ponúkame Vám na predaj exkluzívny 4-izbový bungalov, ktorý je synonymom komfortu, elegancie a súkromia. Táto nehnuteľnosť je ideálna pre tých, ktorí hľadajú niečo výnimočné a majú vysoké nároky na kvalitu bývania. Dom sa nachádza v obľúbenej lokalite Čierna Voda v Chorvátskom Grobe, okres Senec, ktorá poskytuje pokoj a zároveň výbornú dostupnosť služieb.


Dispozícia a vybavenie




Bungalov je precízne navrhnutý tak, aby maximálne využil každý meter a poskytol vám pocit priestrannosti. Celková obytná plocha je 114,53 m², čo je súčasťou zastavenej plochy o výmere 182 m² na pozemku s rozlohou 552 m².


Denná časť domu je srdcom tohto bungalovu. Otvorený priestor je navrhnutý pre pohodlný a praktický životný štýl, kde kuchyňa v tvare U s najmodernejšími zabudovanými spotrebičmi – plynová varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, digestor a nerezové umývadlo – vytvára ideálne miesto pre varenie s rodinou. Plynulé prepojenie kuchyne s jedálňou (s kapacitou pre 8 osôb) a obývacou izbou, ktorá je presvetlená prirodzeným denným svetlom a vybavená krbom, zaručuje pohodlné a príjemné prostredie. Z obývacej izby sa dostanete priamo na terasu, kde môžete relaxovať a užívať si pokoj okolitej prírody.


Nočná časť domu je umiestnená tak, aby poskytovala maximálne súkromie a pohodlie. Pozostáva z troch samostatných izieb, technickej miestnosti, moderného WC a kúpeľne s rohovou vaňou. Na konci chodby nájdete otvorený priestor s oknom – aktuálne slúžiaci ako pracovňa – ktorý je možné jednoduchou úpravou premeniť na ďalšiu izbu alebo šatník podľa vašich potrieb.


Exteriér a doplnkové služby




Pozemok je profesionálne upravovaný záhradníkom, s okrasnými drevinami a zavlažovacím systémom. Nájdete tu dve terasy, prístrešok so saunou (suchá aj parná), sprchu a krytý bazén s vodou ošetrenou morskou soľou, ideálne pre relax po náročnom dni.


Garáž je nadštandardná a poskytuje dostatok priestoru aj pre veľké SUV vozidlá, s bránou na diaľkové ovládanie a prístupom aj z bočnej strany domu. Pred garážou je spevnená plocha zo zámkovej dlažby, poskytujúca parkovacie miesto pre dve autá a ďalší priestor pre návštevy.


Technické vybavenie a starostlivosť




Dom je napojený na všetky inžinierske siete, vrátane elektriny, plynu, vody, kanalizácie a telekomunikačného vedenia. Vykurovanie je zabezpečené ústredným teplovodným systémom s plynovým kotlom Viessmann, ktorý zároveň ohrieva teplú úžitkovú vodu. Okná a vchodové dvere sú plastové s izolačným trojsklom a sieťkami proti hmyzu. Exteriér domu je zdobený ručne vyhotovenou imitáciou pohľadového betónu. O dom je pravidelne a maximálne starostlivo postarané, vrátane technických revízií, údržby záhrady a upratovania.


Cena




Cena

tejto výnimočnej nehnuteľnosti je stanovená podľa znaleckého posudku na 600.000,- eur. Avšak, pre rýchle jednanie je predajná cena iba 450.000,- eur. Táto nehnuteľnosť je skutočne výnimočnou ponukou na trhu, ktorú by ste si nemali nechať ujsť.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku552 m²
Zastavaná plocha182 m²
Celková rozloha552 m²
Úžitková plocha114.53 m²
Počet poschodí1
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statuszľava
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynáno
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Garážáno
Parkovanievlastné vyhradené
Bazénexteriérový
Krbáno
Klimatizáciaáno
Oknáplastové

Vaše hodnotenie ponuky