NOVINKA - moderný - 4 izb. RD v tichej časti - Miloslavov

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Miloslavov
Ulica.: Rubínová
124.2 m²
252 m²
4
predaj - Rodinný dom
274.980,- € vrátane provízie
Ponúknite vlastnú cenu

36791x zobrazená v zozname / 2590x zobrazená detailne / 64x zobrazená detailne tento mesiac

REWIN reality Vám EXKLUZÍVNE ponúka moderný 4 IZBOVÝ rodinný dom s BAZÉNOM, celkovo až s 124,20 m2 úžitkovej ploche, ktorá sa nachádza v 2. podlažiach a 252 m2 pozemku.

Skvelá dispozícia interiéru, rozdeľuje rodinný dom na 2 časti: dennú a nočnú. V dennej, na prízemí nájdeme priestrannú chodbu so vstupom na toaletu, ktorá je zároveň aj technická miestnosť, kde je umiestnená práčovňa a elektrický bojler. Pri vstupe nás uvíta priestranná veľká obývacia izba s kuchyňou, ktorá bola vyrobená na mieru s GORENJE a ELECTROLUX spotrebičmi. Samozrejmosťou sú chladnička s mrazničkou a umývačka riadu. Poteší aj komora prístupná hneď z kuchyne, ktorá sa nachádza pod celým schodiskom.

Chcete vidieť všetkých (40+) fotiek alebo VIRTUÁLNU OBHLIADKU celého domu? Pošlite mi mail na matisek(zavinac)rewin(bodka)sk alebo SMS správu a zašlem Vám to.

Nočná časť na poschodí nám poskytuje 3 samostatné nepriechodné izby, ktoré sú momentálne zariadené na spáľňu so šatníkom, chlapčenská detská izba a dievčenská detská izba. Hlavná kúpeľňa na tomto poschodí obsahuje toaletu, sprchový kút a rovnako aj vaňu. V celom dome sa reguluje teplota pomocou termostatov, ktoré spúšťajú podlahové kúrenie. Dom obsahuje rekuperačnú jednotku v obývačke, bezpečnostný systém s alarmom a kamerami, bezpečnosté dvere, kvalitné okná (3-sklá).

Chcete vidieť pôdorys s rozmermi stien a izieb? Pošlite mi mail na martisek(zavinac)rewin(bodka)sk alebo SMS správu a zašlem Vám to.

Na pozemku nájdeme 6 m2 terasu, záhradnú pergolu so sedením, záhradný drevený domček, bazén, betónové ploty, veľa zelene. Prístup na pozemok je z obývacej izby alebo z boku domu priamo z ulice. Pred domom môžeme zaparkovať až 3 autá.

Lokalita Miloslavov


Obec v okrese Senec, do 20 km od Bratislavy (zn. pár minút autom a ste v centre). Dom je umiestnený v novostavbovej zástavbe. Spojenie do Bratislavy je aj pomocou autobusov a vlaku. V obci nájdeme základnú školu, materskú školu, Kultúrne domy, rekreačno-športové centrum, na námestí nájdeme prírodný obecný park, ktorý sa náchadza aj v mestkskej časti Alžbetinom dvore.

‎‎‎‎V prípade záujmu o viac informácií alebo obhliadku ma neváhajte kontaktovať aj počas víkendov na tel.č.:

Cena: 274 980€


Aj vďaka našej novej službe dokážete kúpiť novú nehnuteľnosť skôr, ako predáte tú svoju. Zistite viac informácií u makléra.

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku252 m²
Zastavaná plocha124.2 m²
Celková rozloha124.2 m²
Počet izieb4
Statusaktívne

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky