Novostavba rodinného domu, bungalov, pozemok 601 m2, Malinovo

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Malinovo
115 m²
601 m²
4
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
375.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1859x zobrazená v zozname / 60x zobrazená detailne / 60x zobrazená detailne tento mesiac

Ponúkame Vám na kúpu pozemok s výmerou 601 m2 s realizáciou výstavby úplne nového, tehlového, zatepleného rodinného domu, s vykurovaním tepelným čerpadlom.

Pozemok sa nachádza pri konci tichej, slepej, novobudovanej súkromnej ulice, s napojením na inžinierske siete (voda, kanalizácia, elektrina, optika). Má pekný, obdĺžnikový tvar s rozmermi 20 x 30 m.

Rodinný dom bol navrhnutý individuálne, vzhľadom na lokalitu, orientáciu svetových strán a tvar pozemku (nejedná sa o katalógový projekt). Úžitková plocha domu je 102 m2 + terasa 13,5 m2, zastavaná plocha 132 m2. Rodinný dom má modernú dispozíciu, priestrannú obývaciu izbu s kuchyňou (ktorá môže byť súčasťou otvoreného priestoru, alebo samostatne oddelená), 3 spálne, 2 kúpeľne (jedna s vaňou, sprchovým kútom a wc, druhá so sprchovým kútom a wc) a zádverie.
K domu budú vybudované 3 parkovacie miesta priamo na pozemku.

Na rodinný dom je vydané právoplatné stavebné povolenie, s výstavbou je možné začať v najbližšom čase, s dokončením do konca tohto roka.

Malinovo je príjemná obec neďaleko Bratislavy s dobrou dostupnosťou autom, prímestskými autobusmi aj cyklochodníkom z Bratislavy – Vrakune. Obec sa nachádza v príjemnom prostredí pri Malom Dunaji, poskytujúcom možnosť prechádzok a trávenia času vonku (rozhľadňa Hniezdo a Bobrí hrad, neďaleká lodenica a Korzo Zálesie, prírodné jazero v Ivanke pri Dunaji...). V obci je kompletná občianska vybavenosť – potraviny, pekáreň, lekári, škôlky, školy, viaceré reštaurácie a kaviarne, množstvo športových klubov (fitness, lukostreľba, stolný tenis, tenis, bedminton, karate, tanečný klub...).

Cena dokončeného rodinného domu (holodom s kompletnou technológiou): 375.000,-EUR

Možnosť dokončenia do štandardu.



Bližšie informácie Vám radi poskytneme telefonicky či mailom.

Kontakt: ,


Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku601 m²
Zastavaná plocha132 m²
Celková rozloha115 m²
Úžitková plocha115 m²
Počet izieb4
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Vykurovanievlastné
Terasaáno
Pivnicanie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zateplený objektáno
Káblová televíziaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky