Ponúka 3i byt v Karlovej Vsi, Gabčíkova ul., 63m2.

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
63 m²
neuvedené
úplne prerobený
predaj - 3-izbový byt
204.999,- €
Ponúknite vlastnú cenu

1793x zobrazená v zozname / 148x zobrazená detailne / 148x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj pekný 3i byt na Gabčíkovej ulici v Karlovej Vsi. Byt má výmeru 63,1 m2 a nachádza sa na 6.poschodí v 12.podlažnom bytovom dome s tromi výťahmi. K bytu prislúcha pivničná kobka o veľkosti 1,45 m2 v suteréne BD.
Byt prešiel postupnou kompletnou rekonštrukciou vrátane novej elektroinštalácie a rozvodov vody. Okná sú plastové, podlaha je plávajúca, dostatok úložného priestoru vďaka veľkému šatníku. Dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, obývačky, spálne, detskej izby, kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a veľkého šatníka. Mesačné náklady sú 195€/3 osoby + elektrina a plyn.
Bytový dom je zateplený s tromi výťahmi a nachádza sa v obľúbenej lokalite na začiatku Karlovej Vsi. V pešej dostupnosti je kompletná občianska vybavenosť - obchody, ZŠ, MŠ, Gymnáziá, reštaurácie, pošta, zdravotné stredisko, MHD zastávka. Bezproblémové parkovanie v okolí domu.

Cena bytu je 204.999,-Eur.


Energetický certifikát nebol predložený. V prípade záujmu, prosím, kontaktujte call centrum , alebo mail:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku63 m²
Poschodieneuvedené
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Postavené zpanel

Vaše hodnotenie ponuky