Priestranný 3i byt, loggia, pivnica, pekný výhľad, novostavba, Karlova Ves

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Jána Stanislava
89.48 m²
3
1
3
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
349.000,- € kompletná cena, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

961x zobrazená v zozname / 44x zobrazená detailne / 44x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj ponúkame moderne riešený 3-izbový byt s loggiou, ktorá poskytuje pekný výhľad v novostavbe na ulici Jána Stanislava v Bratislave – mestskej časti Karlova Ves.

Výhody bytu:


- novostavba
- priestranná obývacia izba s kuchyňou
- kúpeľňa – vaňa + sprchovací kút s oknom
- loggia
- výťah
- priestranná murovaná pivnica
- pekný výhľad
- nízkopodlažný bytový dom – samostatný vstup cez bránku
- investičná príležitosť: možnosť odkúpenia aj garsónky v rovnakom bytovom dome

Podlahová plocha bytu predstavuje 80,77 m2 + loggia o výmere 3,71 + murovaná pivnica o výmere 5 m2. Nachádza sa na 1. v 3 – poschodovej nízkopodlažnej novostavbe s výťahom.

Dispozícia:


Byt pozostáva s priestrannej moderne riešenej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou (33,96 m2) a dvoch nepriechodných izieb – dvoch spální (9,53 m2 a 15,10 m2). Kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom + samostatná toaleta – obe miestnosti majú okno. Na loggiu sa vychádza v obývacej izbe za kuchynským kútom a poskytuje nerušený výhľad.

Stav:


Bytový dom bol postavený v roku 2019, kedy bol aj kompletne zariadený byt. K dispozícii kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi – chladnička s mrazničkou, rúra na pečenie, elektrická varná doska, umývačka riadu. Na chodbe a v spálni k dispozícii šatníková skriňa na mieru.

Bytový dom je nízkopodlažný – kľudný. Vzhľadom k tomu, že sa nachádza v kopci dom má dve nadzemné podlažia a jedno podlažie je v suteréne.

Ponúkame aj druhú nehnuteľnosť v rovnakom bytom dome - garsónku, ktorú vlastníci mali v neustálom prenájme. Taktiež ju je možnosť použiť aj napríklad ako kanceláriu. Taktiež je tu možnosť zväčšenia garsónky (nebytového priestoru) s vedľajším priestorom – momentálne sa využíva ako skladový priestor (má okno).

Link na ponuku predaja garsónky:



https://www.primereality.sk/garsonka-novostavba-j-stanislava-karlova-ves-dlhe-diely-852561

Lokalita:


Bytový dom sa nachádza na začiatku časti Dlhé Diely. V blízkosti bytového domu k dispozícii kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlka, detské ihriská, obchody, pošta, banka, zdravotné stredisko, zastávka autobusu a električky cca 3min.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha89.48 m²
Úžitková plocha89.48 m²
Poschodie1
Počet poschodí3
Počet izieb3
Statusaktívne
Internetoptika
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Oknáplastové
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky