Zaujímavá príležitosť – predaj dvoch bytov v jednom dome, novostavba

Štát.: Slovensko
Mesto.: Bratislava - Karlova Ves
Lokalita.: Bratislava - Karlova Ves
Ulica.: Jána Stanislava
112 m²
3 + 1
áno
predaj - 3-izbový byt - Novostavba
Cena v RK
Ponúknite vlastnú cenu

449x zobrazená v zozname / 31x zobrazená detailne / 31x zobrazená detailne tento mesiac

Exkluzívne na predaj ponúkame dve nehnuteľnosti s možnosťami využitia podľa vlastných predstáv. Novostavba sa nachádza na ulici Jána Stanislava v Bratislave – mestskej časti Karlova Ves.

Oba byty sa nachádzajú nízkopodlažnej, kľudnej novostavbe s výťahom so samostatným vstupom cez vlastnú bránku. Vzhľadom k tomu, že sa nachádza v kopci dom má dve nadzemné podlažia a jedno podlažie je v suteréne.

Predáva sa moderne riešený 3-izbový byt s pivnicou a loggiou, ktorá poskytuje pekný výhľad. Podlahová plocha bytu predstavuje 80,77 m2 + loggia o výmere 3,71 + murovaná pivnica o výmere 5 m2. Nachádza sa na 1. v 3 – poschodovej novostavbe.
Byt pozostáva s priestrannej moderne riešenej obývacej izby spojenej s kuchyňou a jedálňou (33,96 m2) a dvoch nepriechodných izieb – dvoch spální (9,53 m2 a 15,10 m2). Kúpeľňa s vaňou a sprchovacím kútom + samostatná toaleta – obe miestnosti majú okno. Na loggiu sa vychádza v obývacej izbe za kuchynským kútom a poskytuje nerušený výhľad.

Link na predaj 3 – izbového bytu:



https://www.primereality.sk/priestranny-3i-byt-loggia-pivnica-pekny-vyhlad-novostavba-karlova-ves-852563


+


Na predaj ponúkame 1-izbový byt – garsónku, krotá pozostáva z obývacej miestnosti s predprípravou na kuchynskú linku, kúpeľne so sprchovacím kútom spojenej s toaletou a zo vstupnej chodby.
Podlahová plocha bytu (nebytového priestoru) predstavuje 22,54 m2. Byt, vzhľadom k tomu, že dom sa nachádza v kopci, je umiestnený na -1 poschodí bytového domu. Prístup je samostatný spolu s dvoma bytmi (možnosť umiestnenia stolčeka pred vstup do bytu).
Momentálne v byte nie je umiestnená kuchynská linka, ale je tu na ňu predpríprava (vo fotogalérii je aj ukážka ako byt vyzeral v čase prenájmu, kde je umiestnená aj kuchynská linka).

Link na predaj garsónky:



https://www.primereality.sk/garsonka-novostavba-j-stanislava-karlova-ves-dlhe-diely-852561


K 3-izbovému bytu prislúcha aj priestranný skladový priestor s vlastnými oknom. V prípade ak by mal klient záujem a odkúpi obe nehnuteľnosti je možnosť zväčšenia garsónky s vedľajším skladovým priestorom, čím sa zväčší jej výmera.

Momentálne sa byty využívali na bývanie + garsónka bola dlhodobo v prenájme. Garsónka sa dá využiť aj napríklad ako kancelária.

Lokalita:


Bytový dom sa nachádza na začiatku časti Dlhé Diely. V blízkosti bytového domu k dispozícii kompletná občianska vybavenosť - školy, škôlka, detské ihriská, obchody, pošta, banka, zdravotné stredisko, zastávka autobusu a električky cca 3min.

Kontakt:


Email:

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Celková rozloha112 m²
Úžitková plocha112 m²
Počet izieb3 + 1
Statusaktívne
Lódžiaáno
Pivnicaáno
Výťaháno
Postavené zZmiešané
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky