Ponúka na predaj 3 - izbový rodinný dom - 152 m² v obci Stud

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Most pri Bratislave
152 m²
neuvedené
pôvodný
predaj - Rodinný dom - Novostavba
325.000,- €
Ponúknite vlastnú cenu

16593x zobrazená v zozname / 843x zobrazená detailne / 107x zobrazená detailne tento mesiac

TUreality ponúka na predaj 3 - izbový rodinný dom - 152 m² v obci Studené - 801 m².

Dom sa vyznačuje pocitom priestrannosti, je zaujímavo dispozične riešený.

Dispozícia domu: vstupná predsieň, izba, kuchyňa zariadená novou kuchynskou linkou a jedáleň, kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou, technická miestnosť, spálňa, šatník, veľká obývacia izba, z ktorej sa vychádza na záhradu.

Nehnuteľnosť je napojená na elektrinu, plyn, verejný vodovod aj verejnú kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečené radiátormi - plynovým kotlom, v dome je taktiež urobená príprava na krb.

Rozloha pozemku predstavuje 801 m². Úžitková plocha domu je 152 m², + spevnená plocha na terasu alebo športové využitie150 m².

Pred domom je parkovacie miesto pre dve autá. Na pozemku je tiež vybudovaná spevnená plocha o rozlohe150 m², ktorá sa dá využiť ďalej ako terasa, prípadne je na nej podľa ÚPI možné postaviť stavbu o rozlohe 40 m².

Studené je miestna časť obce Most pri Bratislave v okrese Senec. V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, autobusové zastávky a neďaleké napojenie na diaľnicu, autom 10-15 minút od Bratislavy.

Radi Vám poskytneme aj finančné poradenstvo.


Energetický certifikát B bol predložený.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku už dnes na t. č. , , prípadne mailom na

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku152 m²
Poschodieneuvedené
Stavpôvodný
Statusaktívne
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky