Priestranný 4-izbový rodinný dom s garážou a jazierkom

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Miloslavov
Ulica.: Perličková
147 m²
665 m²
4
áno
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
369.000,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

37398x zobrazená v zozname / 842x zobrazená detailne / 342x zobrazená detailne tento mesiac

Surani Realitná Kancelária vám ponúka na predaj slnečný, priestranný, 4-izbový rodinný dom typu bungalov s garážou, situovaný v tichej a pokojnej lokalite obce Miloslavov, len 15 km od Bratislavy.

Dispozícia domu: Dom pozostáva zo zádveria, samostatného WC, kuchyne prepojenej s obývacou izbou so vstupom na terasu a do záhrady, troch priestranných spální, kúpeľne s WC a garáže. Z garáže je pohodlný vstup priamo do domu.

Pozemok a exteriér: Pozemok s výmerou 665 m² je kompletne oplotený a starostlivo udržiavaný. Na pozemku sa nachádza malebné jazierko s koi kaprami ktoré dodáva záhrade exkluzívny nádych. Pre väčšie súkromie boli popri plote vysadené okrasné dreviny ako napríklad cyprušteky.

Lokalita a občianska vybavenosť: Miloslavov je obľúbená obec s vynikajúcou dostupnosťou do Bratislavy. Ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Blízkosť Bratislavy a rýchly prístup na diaľničný obchvat, vzdialený len 10 minút jazdy, robí tento dom ideálnym pre tých, ktorí hľadajú vyváženie medzi prácou a súkromným životom.

Technické vybavenie: Rodinný dom je napojený na všetky inžinierske siete: mestskú vodu, elektrinu, kanalizáciu a disponuje aj vlastnou studňou. Rodinný dom stojí na pozemku o celkovej výmere 665 m², pričom zastavaná plocha je 174 m². Celková úžitková plocha domu je 120,48 m² + garáž 19,80 m² + terasa 6,19 m².

Doplnkové vybavenie:


Klimatizácia
Automatický zavlažovací systém

Zabezpečovací a kamerový systém


Dom bol skolaudovaný v roku 2017 a je pripravený na okamžité nasťahovanie

Cena: 369 000€ (vrátane provízie a kompletného právneho servisu)

Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! Tento jedinečný dom môže byť už čoskoro vaším novým domovom. Pre bližšie informácie alebo obhliadku nehnuteľnosti kontaktujte:

Juraj Šuráni




www.surani.sk

Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku665 m²
Zastavaná plocha174 m²
Úžitková plocha147 m²
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Garážáno
Zateplený objektáno
Klimatizáciaáno
Novostavbaáno

Vývoj ceny

Vaše hodnotenie ponuky