Tento moderný 4 izbový dom vás očarí, je ihneď k nasťahovaniu! ROVINKA

Štát.: Slovensko
Mesto.: Senec
Lokalita.: Rovinka
Ulica.: Púpavová
229.33 m²
2
4
nie
verejný vodovod
nie
230/400V
áno
predaj - Rodinný dom - Novostavba
364.900,- € vrátane provízie, možnosť HÚ
Ponúknite vlastnú cenu

272x zobrazená v zozname / 45x zobrazená detailne / 45x zobrazená detailne tento mesiac

Sú Vašim snom ranné kávy na terase s výhľadom do záhrady, rodinné grilovačky s priateľmi alebo len pokojné večery v obývačke pri západe slnka? Realitná kancelária ViNi real Vám ponúka na predaj ideálny 4 izbový rodinný dom s moderným dizajnom a kvalitným vybavením v obci Rovinka, Púpavová ulica, okres Senec.

Nehnuteľnosť disponuje celkovým pozemkom o výmere 229,33 m2, z toho parkovacie státia 71,33 m2 a zastavaná plocha 66 m2, záhrada má výmeru 92 m2. Úžitková plocha domu je 101,2 m2.

DISPOZÍCIA:


1.NP (52 m2) – priestranná vstupná hala so zabudovanou šatníkovou stenou, vstup do technickej miestnosti spojenou s toaletou a malým umývadlom Laufen a priestor na práčku, skladový priestor, dennú časť tvorí obývacia časť spojená s jedálňou a kuchyňou, výstup na terasu.

2.NP (49,2 m2) – veľkorysé schodisko ktoré vás dovedie do nočnej časti rodinného domu, 3 samostatné spálne, jedna spálňa disponuje aj samostatnou kúpeľnou so sprchovacím kútom a toaletou, vstup do kúpeľne ktorej súčasťou je vaňa, sprchovací kút a toaleta.

Slnečná záhrada ponúka dostatok priestoru pre celú rodinu, ktorej súčasťou je praktický záhradný domček, prekrytá terasa, udržiavaná záhrada s okrasnými drevinami a krásnym trávnikom. Výhodou je vstup do záhrady z ulice.

Dve parkovacie miesta pred domom sú samozrejmosťou. Orientácia domu na východ a západ zabezpečuje príjemné svetlo počas celého dňa.

BENEFITY DOMU:


Bezpečnostné vchodové dvere zn. ADLO, dvojkomorové plastové okná, sanita na prízemí zn. LAUFEN, veľkoformátový taliansky obklad, kvalitný vstavaný nábytok na mieru zn. Komandor, nemecká luxusná kuchynská linka – zabudované spotrebiče zn. BOSCH a MIELE (parná rúra, mikrovlnná rúra, elektrická rúra, umývačka riadu, chladnička a mraznička, digestor). Osvetlenie priestorov so sadrokartónovým znížením s osadenými svietidlami na priznaných betónových lakovaných stropoch, LED osvetlenie. Steny interiéru sú tapetované luxusnými tapetami Omexco a Khroma. Schodisko je obložené dubovým dekorom, na podlahe sú použité kvalitné dubové laminátové parkety zn. yourkshire 8mm. Centrálna kúpeľňa je vybavená chrómovým rebríkovým radiátorom zn. Zehnder so zabudovaným termostatom, dažďová sprcha, zástena v sprchovacom kúte zn. Huppe, vaňa zn. Bette a toaleta Villeroy&Boch dotvárajú luxusný dojem tejto kúpeľne. Interiérové dvere v celom dome sú od nemeckého výrobcu Prum. V dome je elektrické podlahové kúrenie Warmup. V každej miestnosti je umiestnený termostat pre nezávislé ovládanie. Okná a balkónové dvere – plastové, farba biela/antracit s izolačným sklom U=0,7W/m2K kovanie MACO Multi MATIC, vnútorné parapety z komôrkového plastu bielej farby, vonkajší antracit.

Nehnuteľnosť je súčasťou rodinného domu s 3 bytovými jednotkami.

Celkový dom pôsobí moderným dojmom s čistými líniami. Táto nehnuteľnosť bola skolaudovaná v roku 2016, dom má energetický efektívny certifikát B - zateplený, postavený z tehly. Strecha zateplená – krytina Bauder - Nemecko.

Dom je napojený na vodu, kanalizáciu, elektriku, a optiku (TELEKOM).

Pozemok je kompletne oplotený, z prednej časti od ulice murovaný a omietnutý, v zadnej časti pletivový poplastovaný plot.

Mesačné náklady na bývanie: 30€ vodné a stočné, 180€ elektrina, 25€ internet a TV.


LOKALITA:


Obec Rovinka patrí medzi vyhľadávané lokality s rýchlou dostupnosťou do Bratislavy. V bezprostrednej blízkosti nájdete výbornú občiansku vybavenosť – City Park Rovinka s rôznymi obchodmi a službami, potraviny, reštaurácie, základná škola 1. a 2. stupeň, detské ihriská, športové ihriská, hrádza s vyznačenými cyklotrasami a dvojicu jazier - Košariská. V Šamoríne, ktorý je vzdialený iba 7 km od Rovinky sa nachádza rekreačný areál X-BIONIC (športoviská, Tuli kino, aquapark, reštaurácie). Výhodou cestovania do rôznych miest je novopostavená diaľnica R7.

Cena tejto nehnuteľnosti vrátane všetkých poplatkov a právneho servisu je 364 900EUR ktorá zahŕňa kompletný právny servis a všetky poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti až po list vlastníctva.

Kompletný servis kúpy nehnuteľnosti vrátane bezpečného financovania zabezpečuje naša realitná kancelária.

Podľa autorského zákona je spoločnosť ViNi real autorom a výhradným vlastníkom použitých fotografií a textu.

Kontaktujte nás pre viac informácií a obhliadku na tel. čísle alebo ešte dnes.


Plníme naším klientom sny už 19 rokov.



Informujte sa o ponuke kým je aktuálna!

V súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzujem odoslaním správy správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Čestne vyhlasujem, že udeľujem prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním osobných údajov v rozsahu položiek formuláru na účel kontaktovania ma a posielania vyhovujúcich realitných ponúk (súhlas je možné odvolať).

Podrobné informácie

Rozloha pozemku229.33 m²
Počet poschodí2
Počet izieb4
Vlastníctvoosobné
Statusaktívne
Odvoz odpaduáno
Vodaverejný vodovod
El. napätie230/400V
Plynnie
Kanalizáciaáno
Internetoptika
Kúpeľňaáno
Vykurovanievlastné - elektrické
Balkónnie
Lódžianie
Terasaáno
Pivnicanie
Garážnie
Parkovanieáno
Inžinierske sieteáno
Postavené ztehla
Zariadeniečiastočne
Zateplený objektáno
Krbnie
Klimatizácianie
Káblová televíziaáno
Energetický certifikátB
Predzáhradkaáno
Bezbariérový prístup áno
Oknáplastové
Terénrovina
Prístupová cestabetónová cesta
Novostavbaáno

Vaše hodnotenie ponuky